Sunne fristelser

OSLO RAW har åpnet kafé på CC Vest

DEL PÅ FACEBOOK

 Nå kan du nyte næringsrike og sunne godsaker på CC Vest

OSLO RAW fokuserer på nytelse og velvære. Bedriften ønsker å inspirere andre til å nyte livet til det fulle ved å sette pris på de små tingene – som for eksempel kake og andre godsaker.

Trine Refsum, som er står bak OSLO RAW ønsket å gjøre sunne godsaker tilgjengelig for alle. I kafeene tilbys alt fra råkaker til salater, wraps og iskrem. Alt er laget fra bunn i deres bakeri på Adamstuen. Produktene er helt naturlige og fri for gluten, hvitt sukker og melk.

«Livet er til for å nytes, og her kan du spise kake til frokost uten dårlig samvittighet.» – Trine Refsum

Trine Refsum er grunnlegger av OSLO RAW. Foto: osloraw.no.Trine Refsum er grunnlegger av OSLO RAW. Foto: osloraw.no.

«Å nyte god mat er en viktig del av dagen. Det er helt essensielt for kroppen og sansene våre, derfor ønsket jeg å gjøre sunne godsaker tilgjengelig for alle, slik at man lett kan unne seg noe når man for eksempel er på farten», forteller Trine Refsum.

Næringsrike godsaker

I OSLO RAW sine kaker og godsaker finner du blant annet proteiner, sunt fett, mineraler og vitaminer. Alt er plantebasert, håndlaget med naturlige ingredienser, lidenskap og kjærlighet.

«Å være sunn skal ikke handle om regler og dietter, det handler om næring og det å nyte maten du spiser med stor glede» – Trine Refsum

Her kan du spise kake til frokost uten dårlig samvittighet. Foto: osloraw.no.

Vi på CC Vest ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig smaksopplevelse på OSLO RAW.

RELATERTE BUTIKKER

Oslo Raw