Christiania Belysning

Nyheter til barnerommet

DEL PÅ FACEBOOK

Hos Christiania Belysning på CC vest finner du et bredt utvalg av belysning til barnerommet, for barn i alle aldre. Belysning av barnets rom kan bidra til både lek og trivsel, så vel som en lun stemning for en god natts søvn.

 

Blant nyhetene du nå finner i butikk, vil du finne lamper i både klassisk, lunt og lekent design, som du kan oppgradere barnerommets lyssetting med.

Blant nyhetene finner du lamper til alle aldre.

 

Håndlagde og søte nyheter fra Lumini

Hver av Lumimi lampene er unike, og fungerer perfekt som nattvoktere som skremmer vekk mørkeredsel.

 

Nyhetene fra det norske merket Lumini består av unike barnelamper laget i massiv furu, formet som søte figurer. Figurene er slipt og pusset for hånd, og malt med allergivennlig maling. Lumini lampene er integrert med LED og 3-trinnsdimming, og er både trygge og enkle å håndtere for barn.

 

Oppladbare nyheter i friske farger fra &Tradition

Flowerpot oppladbar bordlampe gir et blendefritt og dimmbart lys som egner seg godt på barnerom.

 

Det ikoniske designet på Flowerpot lampene fra &Tradition er over 60 år gammelt, og holder fortsatt en posisjon som en klassiker i interiøret. Lampeserien kombinerer et harmonisk formspråk med spreke farger, og egner seg derfor også godt til barnerommet. Blant nyhetene finner du Flowerpot i dus blå, rød, rosa og metallisk.

 

Trenger du tips til belysningen på barnerommet? Hos Christiania Belysning på CC vest får du god hjelp, tips og triks for optimalisering av ethvert rom, skreddersydd til barnas behov.