Nyhet

Nye butikker på CC Vest

DEL PÅ FACEBOOK

I løpet av de siste seks månedene har CC Vest ønsket hele 5 nye butikker velkommen til senteret. Disse er Maanesten, Oslo Raw, Nille, Gusto og VITA.

 

Maanesten

Maanesten er en smykkebutikk. Smykkene bærer et unikt utrykk, med sans for detaljer på hvert enkelt smykke. Du finner Maanesten på nedre plan ved siden av Morris. For mer informasjon om Maanesten, trykk her.

   

Oslo Raw

Hos Oslo Raw kan du nyte godsaker med god samvittighet. I kafeen tilbys blant annet kaker, salater, wraps, smoothie, kaffe og iskrem. Alt er laget fra bunnen av og produktene er helt naturlige og frie for gluten, hvitt sukker og melk. For mer informasjon om Oslo Raw, trykk her.

 

Nille

Nille leverer produkter til både hverdag og fest. Blant Nille sitt brede utvalg finner du blant annet servise, interiør, servietter, gaveinnpakninger og godteri. Du finner butikken på nedre plan, mellom Sprell og Escape by Lakkbar. For mer informasjon om Nille, trykk her.

 

Gusto

Gusto finner du eksklusivt på CC Vest. Dette er den perfekte gavebutikken hvor du finner gaver i alle prisklasser. Gusto har et bredt utvalg av små delikatesser som sjokolade, karameller og makroner. I tillegg til dette finner du også blant annet kaffe, matoljer, krydder, interiør, servise, såper, lys og andre pyntegjenstander. Her er du garantert til å finne den perfekte vertinnegaven eller det lille ekstra til hjemmet. Betjeningen hjelper deg gjerne med å finne det du er ute etter. Du finner Gusto på øvre plan vis-á-vis Ambiente. For mer informasjon om Gusto, trykk her.

 

VITA

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære og har i dag 113 butikker fordelt over hele Norge. VITA er en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helsekost og velvære. Du finner VITA på øvre plan mellom Krogh Optikk og Marc O’Polo. For mer informasjon om VITA, trykk her.

 

Velkommen til CC Vest!