Ta vare på hagen

Ny gressklipper? Dette er gressklipperen for deg

DEL PÅ FACEBOOK

Drømmer du også om en velstelt og grønn plen? Hos Jernia på CC Vest får du utstyret som gjør jobben enklere. Her finner du forskjellig klippere som får bukt med grønske og ugress.

 

Robotklipper

 

Med en robotklipper får du en jevn og fin plen nesten uten å løfte en finger. Alt du trenger å gjøre er å finne et egnet sted for ladestasjonen, og legge ut kanttråd som avgrenser klippeområdet. Robotklipperen fikser resten. En robotklipper er miljøvennlig, stillegående og kan klippe i all slags vær. De er enkle å vedlikeholde og krever liten oppbevaringsplass. En robotgressklipper er best egnet til mindre arealer med jevnt terreng.

 

Vi oppfordrer til å unngå klipping om natten med hensyn til smådyr, som for eksempel pinnsvin, som kan bli skadet.

 

Denne robotklipperen fra GARDENA får du for kr. 8799,-. Dette er en bestillingsvare hos Jernia på CC Vest.

 

 

Elektrisk gressklipper

 

Hos Jernia finner du også elektriske gressklippere med både ledning, og som er batteridrevne. Fordelene ved begge typene er at de er stillegående og et miljøvennlige alternativ. En elektrisk gressklipper har lav vekt og er enkel å vedlikeholde. En elektrisk gressklipper med ledning kan egne seg til både større og mindre flater, avhengig av hvor langt du skjøter ledningen. Batteridrevne gressklippere egner seg best til hager uten for mye busker og trær, da ledninger for kan vikle seg fast.

 

Denne batteridrevne gressklipperen fra BOSCH får du for kr. 3999,-

 

Bensindrevet gressklipper

 

Med en motorgressklipper får du en kraftig maskin som kan takle både høyt og tett gress. Kapasitet og klippebredde gjør at motordrevne gressklippere egner seg godt til mellomstore og store plener. Velger du en gressklipper som er selvgående gjør du også jobben enda enklere for deg selv.

 

Bensindrevne gressklippere er bestillingsvare hos Jernia på CC Vest.

 

Manuell gressklipper

 

Dersom du helst vil unngå alt som har med batterier, ledninger og bensin å gjøre, kan vi varmt anbefale Stiga sin manuelle gressklipper. Kr. 1099,-

 

Kantklipper

 

En kantklipper, eller gresstrimmer som du vil, er et praktisk og nærmest uunnværlig redskap for deg som er hageeier. Den hjelper deg å holde orden på grønne vekster der der gressklipperen er for stor til å komme til.

 

Denne kantklipperen fra BOSCH får du for kr. 799,-