JERNIA

Nå hjelper Jernia deg med småjobber hjemme

DEL PÅ FACEBOOK

Er du en av dem som kvier seg for å skru opp hyller i boden? Trenger du hjelp til å male garasjen eller mangler du tid og tålmodighet til å skru opp IKEA-møblene selv?  

Mange av oss savner litt hjelp til småjobber hjemme, men synes det er tidkrevende å finne hjelp. Dessuten vil vi være sikker på at vi handler ansvarlig. Hos Jernia på CC Vest har de nå funnet en løsning på problemet.

 

Enkelt, hvitt og forsikret

I samarbeid med selskapet Luado  formidler de hjelp til alle disse småjobbene vi gjerne skulle hatt gjort.

– Jobben utføres av flinke ungdommer, pensjonister og andre som ønsker å bruke dagene på noe meningsfylt uten å jobbe svart, forteller Lars Chr. Sundby, butikkleder Jernia CC Vest.

Jobbene som formidles gjennom Jernia rapporteres etter gjeldene lover og regler. Forsikring er inkludert i alle oppdrag.

 

Kvalitetssikret

Når du kjøper tjenester hos Jernia får du et gavekort med en kode. Denne koden løser du inn på nettsiden til Luado, for så å bestille den hjelpen du trenger. Luado har gjort en kvalitetssjekk av alle arbeiderne, og på nettsiden får du dem opp med navn, kompetanse, antall utførte jobber og rating.

– For oss i Jernia er det en ekstra service å kunne tilby denne typen hjelp til våre kunder. Vi formidler arbeidskraft, men arbeiderne tar oppdraget som privatpersoner, sier Sundby.

Prisen for småjobber er 249 kroner per time. Forsikringer fra If er inkludert i prisen.