Oppussing

MENY CC Vest holder stengt i to uker

DEL PÅ FACEBOOK

MENY CC Vest holder stengt fra 10.juli til 25.juli for å foreta nødvendig oppussing og modernisering. Kundene kan glede seg til en mer moderne og miljøvennlig butikk når Norges største matvarebutikk åpner dørene igjen.

Det har lenge vært stor byggeaktivitet på MENY CC, og både ansatte og kunder har fått merke at det er store ting på gang før butikken skal stenges i to uker.

Nødvendig modernisering

-Det er ikke ønskelig å stenge butikken så lenge, men vi har prøvd å finne et tidspunkt der mange av kundene våre er på ferie. I tillegg lover vi at det vil være en topp moderne butikk som møter kundene våre når vi åpner igjen den 25.juli, sier butikksjef, Christer Thorne.

Mange av kundene har nok allerede merket at det er ting på gang på MENY CC Vest. Arbeidet med moderniseringen har pågått hele forsommeren og det har til tider vært utfordrende å drive butikk som vanlig.

-Vi skal skifte ut kjøl- og fryseanlegg og dette er nok dessverre et ganske omfattende arbeid. I tillegg skal vi bygge en større frukt- og grøntavdeling og gjøre noen andre grep som vil føre til en mer miljøvennlig og enda mer kundevennlig butikk, sier Thorne.

Mer gourmet

Kundene vil også merke at butikken får enda flere ferske fristelser. En egen fruktavdeling med juicer og smoothier vil være på plass når butikken åpner igjen. Kundene vil også kunne kjøpe nysmurte baguetter gjennom hele dagen og ta med seg en kopp god kaffe før de forlater butikken.

-Vi gir rett og slett hele butikken vår et løft og bygger i tillegg et eget rom der kundene skal kunne se hvordan vi klargjør det mest eksklusive kjøttet for salg. Det kommer også et eget showroom for ost, der kunden virkelig kan få se hvilket utvalg vi har av oster. Vi gleder oss til å vise frem den nye butikken den 25.juli og håper kundene vil bli fornøyd, avslutter butikksjef Christer Thorne.

RELATERTE BUTIKKER

Meny