MAT OG CATERING HOS CC VEST

Mat til konfirmasjonen

DEL PÅ FACEBOOK

En konfirmasjon er en feiring som ofte består av et større antall gjester, derfor vil du gjøre lurt i å gjøre det enkelt for deg selv med serveringen.

God mat til konfirmasjonen trenger ikke å være dyrt eller avansert, og på CC Vest finner du både raske, billige og praktiske alternativer. Kanskje du vil sette sammen en fristende buffet eller koldtbord? Eller kanskje du ønsker en ekstra enkel løsning med catering? Her er alternativene du finner på CC Vest.

Catering hos CC Vest

Å arrangere en konfirmasjon kan inneholde en del forberedelser, derfor er catering et godt alternativ om du ønsker god mat uten å bruke tid på det selv. På CC Vest finner du flere restauranter som tilbyr catering for større selskap, med varierte menyer og gode smaker.

Delikat koldtbord til konfirmasjon

I ferskvaredisken hos Meny på CC Vest kan du kjøpe med deg delikatesser av både kjøtt, fisk og vegetar, i tillegg til nystekte bakevarer fra bakeriet, og oster i verdensklasse. Dette er matvarer som egner seg godt til koldtbord, som er en klassiker til konfirmasjon.

Uansett om du velger å kjøpe alt ferdig, lager alt selv eller går for en kombinasjon, vil vi gi deg noen tips om hva koldtbordet bør inneholde:

Salater i flere former

Salat er godt både som tilbehør eller som rett i seg selv, og i ferskvaredisken finner du et variert utvalg av salater til enhver smak.

Ønsker du å lage en egen salat? Prøv disse oppskriftene:

Brødvarer til et stort selskap

Brødvarer krever lite, men utgjør mye av et koldtbord. Du får kjøpt både baguetter, brød og focaccia ferdigstekt eller halvstekt, og alt lar seg kombinere godt med andre delikatesser på bordet.

Ønsker du å lage egne brødvarer? Prøv disse oppskriftene:

Klassikere til koldtbordet

Om du har vært i et selskap eller to med koldtbord, har du kanskje lagt merke til at noen retter gjerne dukker opp hver gang. Kyllingklubber, pølser, røkt laks, karbonadekaker, skivet roastbiff og spekemat er klassikere til koldtbordet som du finner i både ferskvare- og kjøledisken.

Ønsker du hjemmelagde varianter? Prøv disse oppskriftene:

Tilbehør

Når du har alle de større matvarene og rettene på plass, er det viktig å ikke glemme tilbehøret. Potetsalat, syltet rødløk, sylteagurk, og ikke minst – sauser og dipper.

Vil du lage hjemmelaget tilbehør? Prøv disse oppskriftene:

Sauser og dipper

Hos Meny på CC Vest finner du også et stort utvalg av deilige dipper og sauser som passer perfekt til bordet. Velg mellom fersk pesto, sennep, tzatziki, aioli eller en fløyelsmyk majones.

Ønsker du å lage egne sauser og dipper, kan du prøve disse oppskriftene:

Kaker og desserter

En konfirmasjon er ikke fullkommen før kaker og dessertene er servert. På CC Vest får du søt bakst, flotte kaker og fargerike donuts som passer perfekt til den høytidelige feiringen.

 

Søte gleder til festen finner du hos Talormade, Baker Hansen, Åpent Bakeri og i bakeriet på Meny.