Inspirerende middagsretter

Litt sunnere middagsretter for en god start på året

DEL PÅ FACEBOOK

Nytt år, nye muligheter. Er du en av de som ønsker du å forbedre kostholdet på nyåret? Her får du syv tips til litt sunnere middager du kan prøve i løpet av uken.

Vi har endelig entret 2022 og mange ønsker å starte året med blanke ark. Januar er en god måned for å skape gode rutiner for resten av året. Et sunnere kosthold handler ikke nødvendigvis om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss.

Kyllingwok med hoisinsaus

Wok med kylling er både raskt, godt og ikke minst sunt. Dette er super hverdagsmiddag med mye smak til hele familien.

 

Oppskriften finner du her

 

Laksefilet med søtpotetmos og brokkolisalat

Fisk er en viktig del av kostholdet. Stekt laks er enkelt og raskt å lage, og med MENY sin egen brokkolisalat, Jacobs Utvalgte ramsløksmør og søtpotetmos har du en sunn middag på under 20 minutter.

 

Oppskriften finner du her

 

Kyllingsalat med honningdressing

Kyllingsalat er lett og god mat som er enkelt å lage. Legg gjerne ingrediensene hver for seg og la hver enkelt blande sin egen favorittsalat.

 

Oppskriften finner du her

 

Hjemmelaget fiskegrateng med makaroni

I fiskegrateng kan du benytte alle typer fisk, både kokt og stekt. Server gjerne med råkost, kokt potet og litt smeltet smør.

 

Oppskriften finner du her

 

Vegetartaco med søtpotet

En smakfull og kjøttfri variant av fredagstacoen. Lag ditt eget tacokrydder for å krydre søtpotetene. Bruk gjerne fullkorntortillas for mer fiber.

 

Oppskriften finner du her

 

Fullkornspizza med kylling og ananas

Dette er en litt sunnere pizza med thai-inspirerte smaker. Topp pizzaen med kylling marinert i sataysaus, ananas og peanøtter, kokosflak og koriander.

 

Oppskriften finner du her

 

Poke bowl med laks, mango og granateple

Denne friske fiskesalaten er proppfull av masse deilige smaker og farger. Lag den spennende trendretten fra Hawaii hjemme.

 

Oppskriften finner du her