CC Vest

Konfirmasjonsgaver til under tusenlappen

DEL PÅ FACEBOOK

Skal du i konfirmasjon og hverken gi bidrag til moped eller bunad? Her finner du 12 tips til konfirmasjonsgaver til under kr 1000,- fra CC Vest.   

Inn i de voksnes rekker

Det er ingen tvil om at kjøkkenutstyr er en fin gave til konfirmanten. Det er tross alt en feiring av at man går fra å være ungdom og trer inn i de voksnes rekker. Kjøkkenutstyr kan være en flott gave som konfirmanten kan ha bruk for og glede av i mange år.

Bestikk fra Georg Jensen, Backe i Grensen.

Jernia har et bredt utvalg av glass fra Rosendahl og kjøkkenkniver fra blant annet Global.

En fin toalettmappe

Toalettmappe til han fra 4Men.

Toalettmapper i ulike størrelser og smykkeskrin i matchene stoff fra Olivias Verden. Perfekt til både toalettsaker, sminke, smykker og andre småting.

Til reisen

Mange konfirmanter skal kanskje ut på en lengre reise innen kort tid. Hva med å kjøpe en koffert til konfirmanten? Morris har et bredt utvalg til rabattert kampanjepris.

Konfirmasjonskort

Kort til konfirmanten finner du hos Norli.

Smykker og klokke

Maanesten har et bredt utvalg av smykker til pike for en god pris.

Smykker trenger ikke koste for mye, og er flotte konfirmasjonsgaver.

Hos Gullfunn finner du både smykker og flotte armbåndsur til han og henne for en fin pris.

Tilbehør til dressen

Slips fra Volt.

Hva med å kjøpe en fint slips til den nye konfirmasjonsdressen? Volt har et bredt utvalg av flotte slips til under tusenlappen.

Til den sporty konfirmanten

Fra venstre: Hengekøye, stormkjøkken og sovepose.

Et godt tips når du skal kjøpe en konfirmasjonsgave er å gå ut fra konfirmantens egne interesser. Skal du for eksempel i konfirmasjon til en gutt eller jente som liker å være mye ute? Da finner du flere flotte og sporty gaver hos Intersport på CC Vest.

Ta vare på minnene

Ramme fra Gusto. Bildefremkalling hos Elite Foto.

Deler du mange gode minner med konfirmanten? Hva med å sette en ramme på det eller laget et album fra tiden dere har delt sammen? Hos Elite Foto på CC Vest kan du fremkalle bildene rett fra mobilen.