Inspirerende grillmat

Kjøttfritt på grillen

DEL PÅ FACEBOOK

Det finnes mange spennende alternativ til kjøttfri grillmat. Det meste kan grilles, også frukt og grønnsaker. Kjøttfri grillmat er også enklere enn du tror. Her får du ti inspirerende oppskrifter til kjøttfrie middager på grillen. Alt du trenger til disse oppskriftene finner du hos MENY CC Vest.

 

Bakt søtpotet med ingefær og gressløksmør

Bakt søtpotet er enkelt og veldig godt. Du kan fylle med nesten hva du vil, og servere som enten tilbehør eller som hovedrett. Bakt potet kan også grilles. Legg potetene på en grillrist på indirekte varme. Bak potetene til de er helt møre, dette tar cirka 60 minutter.


Oppskriften finner du her

 

Grillet paprika med fetaost

Paprika får en fantastisk god og søt smak når den grilles, og denne varianten kan serveres som en rett i seg selv, til tapasbordet, eller som tilbehør til grillmaten.


Oppskriften finner du her

 

Grillet aubergine med tomatsalat

Aubergine med tomatsalat er en smakfull vegetarrett som gjør seg på grillen. Denne kan nytes som en rett i seg selv, eller som tilbehør.


Oppskriften finner du her

 

Grillet hjertesalat med ”mormordressing”

Hjertesalat er noe som egner seg godt på grillen. Pensle den med litt olje, krydre med salt og pepper og server med dressing. Hjertesalaten trenger ikke å inneholde mye mer enn det.


Oppskriften finner du her

 

Grønnsaksspyd

Grillspyd med grønnsaker er lett og sunn grillmat. Grønnsaksspydet kan varieres med stort sett alle typer grønnsaker, som for eksempel sopp, squash, aubergine, paprika og løk.


Oppskriften finner du her

 

Vegetar pulled burger

Dette er en enkel, rask og veldig god oppskrift på en kjøttfri hamburger med “pulled pork”. Perfekt for de som ønsker et kjøttfritt alternativ på grillen som ikke går på kompromiss av smak!


Oppskriften finner du her

 

Vegetarbiff med bearnaisesaus og tomatsalat

Imponer med en hjemmelaget vegetarbiff på grillen. Denne kjøttfrie “biffen” er laget av poteter, rødbeter og byggryn.


Oppskriften finner du her

 

Vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips

Denne kjøttfrie burgeren med grillet mais, sopp, tortillachips, spicy salsa og ostesaus er så full av deilige smaker at selv en kjøttelsker ville blitt imponert.


Oppskriften finner du her

 

Vegetarpølser med godt tilbehør

Hos MENY kan du kjøpe pølser uten kjøtt, som laget av solsikkefrø og erteprotein. Velg mellom kjøttfrie grillpølser og chorizo neste gang du skal grille.


Oppskriften finner du her

 

Vegetarsliders med mango og syltet rødløk

Lag små og saftige vegetarburgere med VegMe pulled marinert. Server gjerne med hurtigsyltet rødløk, mango og guacamole.


Oppskriften finner du her

RELATERTE BUTIKKER

Meny