Tilbud

Kampanje på Riedel hos Backe i Grensen

DEL PÅ FACEBOOK

Riedel feirer jubileum og det feires med gode tilbud hos Backe i Grensen.

Vi har 25% på Veritas jubileumspakkene:

Riesling, Old World Pinot Noir, Cabernet og Champagne. Før 1532,- Nå 1149,-

O- serie Cabernet og Chardonney 6pk, før 1065,- Nä 799,-

Steamless Cabernet og Riesling 4pk, før 772,- nå 579,-

Kampanjen varer så lenge lageret rekker.

Riedel feirer i år 265 års jubileum som familiebedrift. Riedel har arbeidet med druespesifikke vinglass i nesten 50 år, og alle vinglassene er nøye utformet for å lokke frem druenes beste egenskaper. Druesorten er en av de viktigste faktorene for hvordan en vin lukter og smaker. Det som også er avgjørende for vinopplevelsen, er hva slags glass vinen drikkes av. Et godt vinglass fungerer som et verktøy hvor vinens duft, smak og utseende virkelig får komme til sin rett – for å skape en fantastisk vinopplevelse. På dette området er Riedel markedsledende.

 

VERITAS er en serie med maskinproduserte glass. Glassene har den samme sjarmen som munnblåste glass, men har en presisjon som bare oppnås med maskinproduserte glass. Den utrolig tynne stetten gir glassene et elegant preg og signaliserer at de er av førsteklasses kvalitet.

 

STEAMLESS WINGS Champagne/ Riesling glassene øker opplevelsen av vinen ved å balansere syren og løfte aromaene i drikken.

 

STEAMLESS WINGS Cabernet/ Merlot vinglassene øker opplevelsen av Cabernet og Merlot-viner ved å dempe tanninene og den mest aggressive syren.

Tilbudet varer så lenge varene rekker!