Sportsnett CC Vest

Julegavetips til den som elsker friluft, fart og spenning

DEL PÅ FACEBOOK

Skal du kjøpe julegave til en som virkelig elsker friluft, fart og spenning? Da finner du alt du trenger hos Sportsnett på CC Vest. Du finner Sportsnett på lille CC Vest, vis-a-vis SATS.

 

10 julegavetips til den sporty

 

Julegavetips 1

 

Genial mellomlagsjakke med fleecepanel på sidene for ventilasjon og god bevegelighet. Ytterstoffet er vind- og fuktighetsavvisende. Kan fint brukes for seg selv eller under et skallplagg, da isolasjonsmaterialet Coreloft holder på varmen selv om det blir vått. Jakka er svært lett, og kan komprimeres svært liten. En jakke du kommer til å bruke både på tur og til vanlig på grunn av dens gode komfort og varmeregulerende egenskaper. Jakken koster kr 2499,-.

 

Julegavetips 2

Som alle gode produkter laget for vinterklatring og ekspedisjonsbruk, er også K7 funksjonell, slitesterk, pakkbar, lett og varm. En kvalitetsjakke med full box wall-konstruksjon, som fjerner kuldepunkter og hindrer varmetap. DriLite Loft ytterstoff med en sterk PU coating sørger for at jakken har en 1,5 meter vannsøyle, og tåler mye fuktighet, snø og lett regn. Ytterstoffet er også brukt på deler av innsiden av jakken, blant annet innvendig i hetten for å forbedre fuktbeskyttelsen. EXL stretchsydde sømmer innvendig i jakken minimerer luftrom rundt kroppen og sørger for at man varmer opp jakken raskere. To utvendige lommer som er plassert over hoftebeltehøyde, en brystlomme og to innvendige lommer gjør at man har nok plass til oppbevaring av ekstra hansker og drikkeflaske. Jakken koster kr 6799,-.

 

Julegavetips 3

Sleepwalker fra Houdini er et genialt plagg for deg som lett fryser på rompe og lår. Med stramming nederst og øverst, samt 2-veis glidelås langs hele siden, blir dette raskt et favorittplagg på tur! Glidelås lar deg åpne skjørtet helt opp, slik at du ikke trenger ta av deg sko for å få det på. Egner seg svært bra i lunsjen, på standplass, rundt føttene i soveposen og alle andre situasjoner der du har behov for mer isolasjon, uten å miste bevegeligheten. Sleepwalker fra Houdini koster kr 1400,-.

Julegavetips 4

Spot er en liten, allsidig hodelykt med svært god lysstyrke, som er beregnet til løping, fotturer og klatring. Den har et solid hus og er helt vanntett. Optisk linse gir hele 325 lumen, og sparer batteri i forhold til vanlige linser. Du skifter enkelt mellom makslys og nærlys ved hjelp av PowerTap teknologien, tapp bare på siden av lyktehuset med fingeren for å skifte lysmodus. Du kan enkelt bytte mellom hvit og rødt lys, dimming og blinking.

Hodelykten koster kr 499,-.

Julegavetips 5

Oakley Sutro er en kombinert sport- og lifestylebrille. Sutro er designet med sportslig aktiviteter i tankene, og gir et dristig og allsidig utseende som du trygt kan bruke når du ikke er i skisporet også. Den brede og høye rammen gir god beskyttelse mot sol, vind, snø og andre forstyrrende ytre elementer. Den har utvidet synsfelt nederst med tanke på syklister, noe også skikjørere kommer til å sette pris på. En del av glassene på denne brillen er ekstra ventilert for å motvirke dugg. Disse er merket ‘Vented’. Brillene koster kr 1600,-.

 

Julegavetips 6

En svært allsidig trøye i mellomtykk merinoull med glidelås. Kan brukes til nærmest alle aktiviteter året rundt, enten det er løping, skiturer eller klatring. Denne utgaven med glidelås er om mulig enda mer allsidig, da du kan lufte ut litt ekstra om det skulle bli for varmt. Kjempebehagelig stoff som både puster og holder på varmen, selv om det er vått. Den motstår også svettelukt slik bare ull kan. Svært god passform gjør at du nesten ikke merker at den er der. Et plagg som kan brukes på nært sagt alle turene du skal på. Trøyen koster kr 999,-.

 

Julegavetips 7

Liggeunderlag fra Z-Lite SOL. Gjør som alpinistene – gjør det lett, raskt og enkelt! Kjapp å brette sammen, med reflekterende materiale på den ene siden. Liggerunderlaget kr 799,-.

 

Julegavetips 8

Geilo Slirekniv er en super turkniv for jegere og friluftsfolk. Bladet er kon- og hulslipt, med høykvalitetsstål og lærslire. Det er en solid kniv med fingerstopp, slik at man ikke skjærer seg ved bruk. Skaftet passer godt til mindre hender. Geilo Slirekniv koster kr 659,-.

Julegavetips 9

En perfekt sekk med kort rygg for alpine turer året rundt. God bærekomfort med solid padding på skulderreimer og et hoftebelte som er kraftig nok til tunge anmarsjer med mye utstyr. Har ryggplate i merinoullblanding som er behagelig mot ryggen og puster bra. Sekken kan strippes ned til klatring ved å fjerne ryggplata, topplokk og hoftebelte, og veier da skarve 760 gram. På tross av den lave vekten er den laget i et solid, vannavvisende ytterstoff, og tåler mye mekanisk slitasje. Stor åpning i front for enkel tilgang. Sekken koster kr 2400,-.

 

Julegavetips 10

Ryggsekken «The Strøm», tidligere kjent som «The Hugger», er en allsidig og smart 30L ryggsekk. En allsidig, smart og slitesterk sekk. Hele fronten på sekken kan åpnes slik at man lett får tilgang til hele innholdet. Den har et eget rom til laptop, en romslig lomme på toppen og innvendige mesh lommer. Ryggsekken koster kr 1799,-.