JERNIA

Jernia tar imot dine gamle kjeler og stekepanner

DEL PÅ FACEBOOK

Når du leverer din gamle kjele eller stekepanne hos Jernia får du 20 % innbytterabatt på ordinærpris ved kjøp av ny gryte eller stekepanne.  

Altfor mange brukte stekepanner og kjeler havner i restavfallet. Dette er ikke av vond vilje, men rett og slett fordi vi ikke vet hvordan vi skal kvitte oss med disse produktene. Vi er ikke klar over hvilken ressurs vi kaster bort, og hva dette betyr for miljøet.

 

Kan brukes igjen og igjen

De fleste gryter og panner er laget av metaller som jern, stål og aluminium. Dette er råvarer som kan brukes igjen og igjen.

Fram til nå har vi måttet kjøre til en miljøstasjon for å kvitte oss med disse på en forsvarlig måte. Nå tar alle Jernia-butikkene i landet imot brukte kjeler, stekepanner og kjøkkenkniver.

 

Leveres til gjenvinning

Hos Jernia på CC Vest får butikkleder Lars Chr. Sundby flere brukte stekepanner og kjeler hver eneste uke, men Sundby tror at veldig mange fortsatt ikke vet at Jernia-butikkene tar i mot disse.

– Her kan du levere inn dine gamle kjeler, stekepanner og kniver, så sørger vi for at de blir levert videre til gjenvinning, sier Sundby.

Du får også 20 % innbytterabatt på ordinærpris ved kjøp av ny gryte, stekepanne eller kjøkkenkniv hos Jernia når du leverer din gamle.