Nyhet

Intersport åpner ny butikk

DEL PÅ FACEBOOK

Intersport CC Vest er en Flagship Store og vil være med på å sette standarden for Intersports fremtid.  24. juni åpner de dørene og inviterer til gode tilbud og spennende nylanseringer.

Intersport CC Vest er en del av verdens største sportskjede. Nå åpner de dørene til et helt nytt butikk-konsept, tilpasset det nordiske markedet.

Intersport har som mål å tilby det beste utstyret til aktiviteten du elsker. Med et ekstra stort fokus på Yoga og trening og et eksklusivt utvalgt fra merker som Nike, Adidas, Manduka, Casall, New Balance, Helly Hansen, Salomon, Rab, WoolLand, har de som mål å være ledene innen sports- og friluftsutstyr.

Nylanseringer

I forbindelse med åpningen byr Intersport på flere nylanseringer. Som blant annet en helt ny teknologi innenfor fotanalyse og sålestøp levert av Footbalance. Ved bruk av dette verktøyet vil det gi deg som kunde mulighet til å finne den perfekte løpeskoen. Denne type teknolog analyserer foten i 3D, identifiserer fottype, og gir detaljert informasjon om føttene. Dette gjør veien til den perfekte skoen litt enklere.

 

Du finner den nye Intersport-butikken på øvre plan rett ved Vinmonopolet.

Velkommen åpning torsdag, 24. juni.