Grillsesongen

Inspirasjon til sesongens grillmiddager

DEL PÅ FACEBOOK

Grillsesongen er rett rundt hjørnet. Tilbered gjerne både kjøtt, fisk, skalldyr, frukt og grønnsaker på grillen. Her er ti smakfulle oppskrifter du kan imponere med. Alt du trenger til disse oppskriftene finner du hos MENY CC Vest.

 

Laks i folie med ramsløksmør

Laks i folie er en veldig enkel måte å tilberede en rask og smakfull middag på. La den ligge på grillen i ti minutter før middagen kan nytes.

Oppskriften finner du her

 

Saftig ostepølse med nachochips

Ostepølse toppet med tomatsalsa og nachochips er et godt alternativ til fredagstacoen. Passer perfekt på grillen og er garantert en hit for hele familien.

Oppskriften finner du her

 

Grillspyd med kamskjell og scampi

Lag fristende grillspyd med sjømat. Marinerte kamskjell og scampi kan tilberedes på en varm grill. Server gjerne med et godt brød og aioli ved siden av.

Oppskriften finner du her

 

Grillet lakseburger med bacon, grønnkål og parmesan

Fantastisk god burger med laksefilet, sprøstekt bacon, parmesanchips og spennende sauser. Dette er en fiskeburger litt utenom det vanlige som garantert ikke vil skuffe.

Oppskriften finner du her

 

Grillede maiskolber med avokadosmør

Grillede maiskolber en sikker vinner som tilbehør til grillmaten. Server grillet mais med smør og salt, eller lag ditt eget smør av avokado.

Oppskriften finner du her

 

Beer can chicken

Dette er en fantastisk måte å grille hel kylling på. Bruk gjerne Jacobs Utvalgte Lerstang kylling for det saftigste resultatet.

Oppskriften finner du her

 

Grillet T-bone steak med potato skins

T-benstek er en av de klassiske grillrettene i Amerika. Den er perfekt på grillen, og består av både ytre- og indrefilet på ben.

Oppskriften finner du her

 

Grillspyd med marinert kylling

Vil du lage enkel og rask grillmat? Da anbefaler vi saftige grillspyd med marinert kylling og rødløk.

Oppskriften finner du her

 

Grillede grønne asparges med urteremulade

Asparges er alltid en sikker vinner. Server knasende sprø asparges til forrett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Oppskriften finner du her

 

Grillet Tomahawk med chimichurrismør og maiskrem

Angus Tomahawk er en entrecôte som fortsatt henger på benet. Dette er smakfullt kjøtt, når du virkelig skal imponere!

Oppskriften finner du her