SPRELL

Innendørs moro for barna

DEL PÅ FACEBOOK

Det er supert å ha noe og pusle med innendørs på en grå dag eller mørkere kvelder. Her ser du et utvalg av ulike hobby- og byggesett til både små og store jenter og gutter, fra Sprell på CC Vest.

 

10 gode tips til innendørsaktiviteter:

 

Hobbysett med plastelina

 

Med dette morsomme plastelinasettet fra Djeco kan du gi sebraene sine striper eller marihønen dens prikker! Du får med 3 bokser med modelleringsleire og 7 bilder av forskjellige dyr. Form plastelinaen og fest den på bildet.

 

Koffert med strikkeutstyr

Superfin koffert med strikkeutstyr fra Moulin Roty! I settet får du strikkepinner, 4 garnnøster og 4 bomullstråder i forskjellige farger, målebånd osv. Du får også med et lite bruksanvisningshefte med forslag til hva du kan lage.

 

Lag bilder av dyr – et hobbysett

 

Her skal man pynte bilder av fire ulike dyr. Lim på alt fra øyne til sokker, akkurat slik du vil. Settet inneholder 4 bakgrunner, et stort utvalg av elementer til å feste på bildene, 1 tube med lim og en bok med lettleste illustrasjoner som viser hvordan du kan gå frem.

 

Fargelegg bakgrunnslys

Hobbysett med kreativ fargelegging fra Djeco. Settet inneholder fire bilder med bakgrunn og utskåret motiv, tolv fargestifter og en pensel. Fargelegg bakgrunnen med fargestiftene og lag myke overganger mellom fargene med penselen. Når bakgrunnen er ferdig fargelagt kan du legge på det utskårne motivet og få et bilde med fint bakgrunnslys.

 

Lag ditt eget kaleidoskop

Bygg et kaleidoskop og prøv ut flere kombinasjoner med mønstre inspirert av verdensrommet. Først skal kaleidoskopet monteres sammen. Deretter kan de ulike brikkene med motiv fra verdensrommet settes i kaleidoskopet, og man kan oppleve verdensrommet på mange ulike måter. Dette er en perfekt aktivitet for å sysselsette barna på en regnværsdag. Hobbysettet bidrar til å utvikle barnas kreativitet, tålmodighet og fingerferdighet.

 

Lag din egen racerbil

 

Med dette hobbysettet kan barnet lage sin egen funksjonerende racerbil! Dette er en aktivitet som passer perfekt i barnebursdagen eller ferien. Hobbysettet bidrar til å utvikle barnas kreativitet, tålmodighet og fingerferdighet.

 

Nopper i koffert

 

Nopper er byggeklosser de fleste kjenner igjen fra barndommen og barnehagen. Bristle Blocks inviterer til kreativ byggelek. Nopper fremmer barnas finmotoriske utvikling, øye- og hånd-koordinasjon og logisk tenkning. Vil også bidra til en begynnende forståelse av form og farge samt sette fantasien og kreativiteten i sving. Leken gir barna en umiddelbar følelse av mestring, da klossene er enkle å sette sammen. Oppfordrer til gjentakelse og repetisjon.

 

Fargelegg monster og se i 3D

Hobbysett med monstre i 3D. I dette kule hobbysettet får du fire bakgrunner med flotte motiver med monster og syv tusjer i friske, fine farger. Din oppgave er å fargelegge motivene slik du vil ha dem. Motivene er detaljerte bilder som man kan jobbe lenge med. Når du er fornøyd og ferdig med å fargelegge kan du ta på deg de medfølgende 3D-brillene og se motivene med fantastisk tredimensjonal effekt! De fargelagte bildene blir fine bursdagskort eller dekorasjon på veggen på barnerommet.

 

Pynt hunden med pompoms

Pynt kule hundebilder med små pompomer! I settet får du tre bakgrunner med bilder av tøffe, men litt mangelfulle hunder. Din oppgave er nemlig å pynte dem! Dra av teipen på de hvite feltene på bildene og klistre på de medfølgende pompomene. Du får ferdige pompomer i mange ulike farger, som du bruker til å pynte akkurat slik du vil.

 

Sjablonger med bokstaver

Morsomt hobbysett med sjablonger, bokstaver og farger! Lag fargerike tegninger og kollasjer, det er bare fantasien som setter grenser.

 

For flere gode tips til høstaktiviteter for barna kan du se Sprell sine egne hjemmesider.