Beths Medispa

Hvilken solkrem passer deg best? Se nyhetene!

DEL PÅ FACEBOOK

Ekspertene tipser om de beste produktene som beskytter deg mot solens skadelige stråler

I takt med at vi har blitt mer bevisst på hva solens sterke stråler kan gjøre av skade, har også en rekke solbeskyttelsesprodukter tilpasset alle typer hud og bruksområder vokst frem. Fete klissete kremer som er tunge å smøre ut hører fortiden til. Nå finner du solfaktor du kan børste eller spraye på og de finnes for alle hudtyper.

På Beths Medispa på CC Vest har vi testet et bredt utvalg, her er deres favoritter akkurat nå:

  1. Bli klar med kost

Et gjennomsiktig mineralpulver som du raskt børster på, gir optimal beskyttelse mot solens skadelige UVA og UVB stråler. NOON AESTHETICS BRUSH & GO er lett og praktisk å ta med seg og kan anvendes når som helst og hvor som helst. Gir en matt overflate. Finnes både i SPF 30 og SPF 50

NOON AESTHETICS BRUSH & GO – SPF 30 & SPF 50

Pris: 749,-

 

 

2. Beskytt deg mot stråling og forurensning.

Face Sheild Flex er en bredspektret solkrem som beskytter huden både mot stråling og forurensning. Innkapslet pigment tilpasser seg og jevner ut hudtonen for en naturlig finish. Kommer i fire nyanser for matche alle hudtoner.

COLORESCIENCE FACE SHIELD FLEX

Pris: 595,-

3. Mineraler for sensitiv hud

Denne lille kompakte passer perfekt for deg som vil beskytte huden og samtidig jevne ut huden og dekke fine linjer. Skinbetter – Tone Smart er en mineralbasert solbeskyttelse med et hint av farge. Den har en mykgjørende og har et ekstra høyt nivå av UVB-beskyttelse. I tillegg er den vannresistent. Perfekt til bruk etter behandling og på sensitiv hud.

SKINBETTER – TONE SMART SPF 50+ SUNSCREEN COMPACT

Pris: 725,-

4. Full kontroll med UV-sensor

En ny og spennende solkrem. Solkremen viser hvor lenge man kan oppholde seg trygt i solen med en UV-sensor under lokket på flasken. Kremen er vann- og svetteresistent og passer alle hudtyper også de med sensitiv hud. SunControl systemet er patentert og har vunnet flere priser. Solkremen er anbefalt av Cancerhjalpen i Sverige.

SKIN PLAN SUN CONTROL SPF 30

Pris: 399,-

5. Forfriskende spray

Denne solbeskyttelse sprayer du enkelt på. Skikkelig forfriskende på varme sommerdager. Sprayen passer alle hudtyper og kommer i en praktisk, liten flaske som er enkel å ha med seg. I tillegg er den vannresistent og kan brukes over sminke.

MESOESTETIC-PROTECH ANTIAGING FACIAL SUN MIST 50+ 

Pris: 629,-