Fredrik og Louisa

Høstens 5 beste sminketips

DEL PÅ FACEBOOK

Ønsker du å gå en litt fresh høst i møte? Da kan kanskje disse tipsene være til inspirasjon for deg. I denne artikkelen finner du høstens fem beste sminketips fra Fredrik & Louisa på CC Vest.

Høstens sminketrender

Pleie til vippene


Sensai Lash Conditioner, 625,-

Pleiende balsam som sørger for sunne, løftede og tettere vipper. Mange sliter med at vippene blir tørre om vinteren, som også påvirker resultatet av maskaraen din. Denne balsamen vil reparere ødelagte hår, slik at vippene vokser best mulig. Balsamen påføres om kvelden.

Fyldige og definerte bryn

Anastasia Brow freeze, 265,-

Stylingvoks til brynshår som gir kraftig hold. Dette er en enkel måte å gi brynene et løft på, uten at de føles stive. Med denne stylingboksen får du fyldige, definerte bryn som holder hele dagen.

En perfekt duo for huden


Sisley Phyto-Teint Nude, 810,- og Sisley Blur Expert, 840,-

Nyhet! En oljefri foundation som kjennes luftig og behagelig på huden, med en lett dekkevne. Den gir rikelig med fukt, men holder allikevel huden matt utover dagen. Påfør pudderet Sisley Blur Expert over for å usynliggjøre porene ytterligere. En perfekt duo mot ujevn tekstur som passer for alle!

Fokus på øynene


KVD Lolita Por Vida, 595,-

Dette er et øyenskyggepalett som Fredrik og Louisa anbefaler alle å skaffe seg. Her får man mye i ett produkt! Matte, shimmer, foil og glitter-finish. Kalde, varme, nøytrale toner. Den perfekte balansen av undertoner er laget for å passe alle hudtoner.

De varme rødbrune tonene gir et skikkelig høstpreg til enhver look!

Gi leppene dine både farge og fukt


Fenty Beauty Gloss Bomb Heat, 260,-. Torsdag 7. oktober lanseres 3 nye farger av dette ikoniske produktet fra Fenty.

Høsten er tiden hvor leppene fort kan bli tørre. Da er det viktig å ha leppeprodukter som gir masse pleie og fukt! Fenty Gloss Bomb Heat gir i tillegg en kilende, varmende og plumpende effekt for fyldige og glossy lepper.