Støtt Dråpen i Havet

Hjelp Ukraina!

DEL PÅ FACEBOOK

Dråpen i Havet jobber for og hjelper mennesker som flykter fra krig og konflikt. Dette gjør de gjennom direkte og umiddelbar støtte i og utenfor flyktningleirene og ved å spre informasjon om mennesker på flukt sin livssituasjon. Dråpen i Havet sørger for verdig distribusjon av klær, mat og hygieneartikler. I tillegg arrangeres det språkopplæring, dataopplæring, workshops og sportsaktiviteter. De tilbyr også flere aktiviteter for barn og ungdom. Nå kan du hjelpe Dråpen i Havet i sitt arbeid med å hjelpe dem som trenger det aller mest.

Slik hjelper Dråpen i Havet krigsrammede i Ukraina

Merk! Dråpen i Havet har allerede skrevet et «memorandum of understanding» med polske myndigheter som har gjort dem til en autorisert organisasjon.

  • Organiserer den «nye hverdagen» for flyktningene
  • Administrerer et større bygg for logistikk av leker, klær, hygieneartikler med mer.
  • Informerer mennesker på flukt om deres rettigheter.
  • Bistår på alle måter for videre transport, vekk fra grensen slik at de ikke sperrer for andre som skal over, og videre reise til Norge (Norske stat dekker automatisk ikke reise fra Polen til Norge).
  • Bistå til at barn får hjelp til å bearbeide traumer fra krigsopplevelsene.

Dråpen i Havet sier at alle mennesker fortjener en sjanse, og det stiller vi på CC Vest oss bak.

Derfor oppfordrer vi i Mustad Eiendom, Lilleakerbyen og CC Vest alle dere til støtte Dråpen i Havet i sitt arbeid med å hjelpe de som trenger det aller mest.

Les mer om Dråpen i Havet sitt arbeid i Ukraina her.

Hvordan kan du hjelpe?

 For å støtte Dråpen i Havet sitt arbeid for mennesker som flykter fra Ukraina, kan du bruke VIPPS: 536996, eller se her for andre måter du kan bidra på! Husk at ditt bidrag gjør en forskjell.

Støtten vil gå uavkortet til Dråpen i Havet og deres arbeid i Ukraina.

Hold deg oppdatert på Dråpen i Havet sitt arbeid i Polen her.