MATLAGING GJORT RASKT OG ENKELT

Her får du kjøpt airfryer, og dette er oppskriftene du bør prøve

DEL PÅ FACEBOOK

Airfrying har tatt matlaging med storm, og med en airfryer kan du lage maten på en rask, enkel og litt sunnere måte som bruker mindre olje.

På CC Vest finner du et variert utvalg av ulike airfryers du kan bruke til å heve nivået på din egen matlaging. Her får du oversikt over utvalget av airfryer på CC Vest, samt fem gode oppskrifter du kan prøve deg på.

Her får du kjøpt airfryer

Cosori Premium Airfryer fra Clas Ohlson

Cosori Premium Airfryer luftfrityrkoker kan du bestille direkte og fraktfritt hos Clas Ohlson på CC Vest til kr 2299,-. Dette er den ultimate airfryeren med hele 11 forhåndsinnstilte programmer og en kapasitet på 5,5 liter. Cosori premium airfryer er kåret som best i test av flere aktører, og er en god investering for deg som vil lage enkel, rask og god mat med god kvalitet.

 

 

Princess Airfryer ovn 10L rustfritt stål fra Jernia

Princess Airfryer ovn finner du hos Jernia på CC Vest til kr 1899,-. Dette er redskapet som kombinerer varmluftfrityrkoker og miniovn i ett, hvor du kan grille, bake, steke og til og med tørke. Airfryeren kan tilberede mat på tre nivåer, slik at du kan lage flere retter samtidig.

 

 

Wilfa Airfryer 3,5 L fra Lyreco og Traktøren

Wilfa Airfryer finner du både hos Lyreco og Traktøren på CC Vest til kr 1599,-. Med åtte forhåndsinnstilte programmer og digital berøringsskjerm er dette en airfryer som gjør matlagingen lekende lett.

 

Knallgode airfryer-oppskrifter du må prøve

En airfryer tilbyr nærmest ubegrenset med muligheter for matlagingen, men det er likevel enkelte oppskrifter som er ekstra populære. Her er fem gode oppskrifter du kan prøve deg på.

 

Scones med jordbærkrem

Scones med jordbærkrem smaker kjempegodt, og er perfekt å servere til frokost eller som dessert i et selskap. Se fremgangsmåte her.

 

Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke er en klassisk forrett som enkelt lar seg kombinere med mange ulike hovedretter. Se fremgangsmåte her.

 

Grillet kylling

Grillet kylling er en populær rett du kan servere både til hverdags og fest. Retten tar kun 30 minutter å tilberede, med en servering på 4 porsjoner. Se fremgangsmåte her.

 

Teriyakiglasert laks


Teriyakiglasert laks er en saftig og smakfull middag du kan lage på bare 10 minutter. Se fremgangsmåte her.

 

Flankestek med balsamico

Til helgekosen eller et selskap med gode venner er dette retten som er verdt å bruke tid på. Se fremgangsmåte her.