Beth's beauty & Beth's Medispa

Gjør huden din vårklar

DEL PÅ FACEBOOK

Føles huden gusten og tørr etter en lang og kald vinter? Eller kanskje huden føles merkbart slappere og mangler spenst? Her finner du de beste tipsene for å gjøre huden klar for vår, sommer og sol.

Med velvære, helse, kvalitet og skjønnhet i fokus kan du være sikker på at du får en god behandling hos Beth’s. På CC Vest finner du både Beth’s Beauty og Beth’s Medispa som på ulike måter kan hjelpe deg med å gjøre huden vårklar.

Beth’s Medispa er en av landets ledende medisinske klinikker innen kosmetisk hudpleie, dermatologi, injeksjoner og laserbehandlinger, og Beth’s Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære.

Hos Beth’s kan du være sikker på at du får riktig og god veiledning og behandling av akkurat din hudtype

Tre gode behandlinger som gjør huden din klar for vår, sommer og sol

Kristin-Elisabeth Vinjor jobber som kosmetisk sykepleier på Beth’s Medispa CC Vest.

Kristin-Elisabeth Vinjor er kosmetisk sykepleier på Beth’s Medispa CC Vest, med et brennende engasjement for hud og hudhelse. Hun har lang og bred erfaring med behandling av hud, og kan tipse om tre gode behandlinger som sikrer en glødende og frisk hud mot sommerhalvåret:

  1. Beths Medispa Signatur behandling

Dette er en favorittbehandling blant kundene med god grunn. Behandlingen egner seg for alle hudtyper, og er en kombinasjon av Dermapen, peel og mesoterapi. Dette er den perfekte kollagenstimulerende behandlingen for å forberede huden til solfylte dager. Behandlingen består av tre deler:

Del 1: Peel

Første steg i behandlingen består av en peel. Denne stimulerer blodsirkulasjon i huden, fjerner døde hudceller, fremmer kollagenproduksjon og gjør huden mottakelig for påfølgende steg. Typen peel avgjøres i henhold til hudens tilstand.

Del 2: Mesoterapi

Mesoterapi er vitaminboost for huden. Ved hjelp av små, lette injeksjoner i hudens overflate så tilføres vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og hyaluronsyrer for å gi huden næring og kvalitet. Mesoterapi kan for øvrig også kombineres med andre behandlinger, men fungerer også godt som en enkeltstående behandling.

Del 3: Dermapen med bio-led og maske

Beths Medispa Signaturbehandling avsluttes med dermapen, bio-led* og maske. Ved bruk av AOVN™-teknologi lager Dermapen små mikrokanaler i huden som stimulerer hudens evne til å behandle, fornye og lege seg selv samtidig som den øker opptaket av tilførte næringsstoffer. Behandlingen avsluttes med en bio-led-lysmaske som stimulerer ytterligere til økt kollagendannelse og fremmer legningsprosessen. Helt til slutt påføres en fuktgivende sheet-maske som tilfører mer næring og forsegler.

Se full oversikt over alle behandlinger på Beth’s Medispa her.

Beth’s Medispa finner du i flotte lokaler på CC Vest, på helsehjørnet.

2. Juvederm Volite fuktbehandling

Juvederm Volite fuktbehandling er den perfekte behandlingen dersom du sliter med tørr og gusten hud etter høst og vinter. Volite fuktbehandling er en injeksjonsbehandling som vil gjenopprette fuktbalansen i huden og generelt bedre hudens kvalitet.

Via små nålestikk injiseres små dråper med hyaluronsyre som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden fra før. Behandlingen kan utføres i ansikt, på lepper, hals eller bryst. Etter denne behandlingen kan du forvente ny vitalitet til huden, glød og fuktighet men også bedring på små tørrhetslinjer i for eksempel munn og øyeparti. Lite til ingen nedetid.

3. PROFHILO

Med tiden mister huden sitt faste ungdommelige utseende, hvilket er et resultat av den naturlige aldringsprosessen. Huden blir tynnere, mister sin naturlige elastisitet, og rynkene dukker opp. Profhilo er en hudoppstrammende anti-age behandling som består av en svært høy mengde hyaluronsyre for huden som forbedrer hudens elastitet og fasthet. Den kan brukes på ansikt, hals, armer og hender. Ofte ser man også en umiddelbar merkbar forbedring av hudtonen etter behandlingen. To behandlinger med fire ukers mellomrom anbefales for et langvarig resultat.

En annen populær behandling mange velger å gå for i forkant av varmere vær og lettere bekledning er hårfjerning. Her kan du velge mellom permanent hårfjerning ved bruk av laser på Beth’s Medispa, eller ved bruk av voks på Beth’s Beauty.

Beth’s Beauty

Bildetekst: Du finner Beth’s Beauty på nedre plan, under Zant, vis-à-vis Traktøren.

På Beth’s Beauty møter du kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innen hud, kropp og ansikt. Behandlingene du kan velge mellom inkluderer blant annet hudpleie, kroppspleie, spa, hårfjerning og permanent make-up.

Hos Beth’s Beauty på CC Vest finner du blant annet et bredt utvalg av produkter innenfor hud-, hår- og kroppspleie. Du finner også et godt utvalg av nydelig tilbehør i form av smykker og hårpynt.

 

Se full oversikt over alle behandlinger på Beth’s Beauty her.