Kampanje hos Jernia

Gjør uteområdet vårklart

Butikk

DEL PÅ FACEBOOK

Veldig spesielle tider vi er inne i nå, håper alle tar vare på seg og sine og kommer seg gjennom denne krisen vi nå står midt inne i.

Vi i Jernia prøver så godt vi kan å holde hjulene og butikkene i gang, vi ser økt etterspørsel etter maling og fikse-prosjekter-hjemme-varer, noe som gir en indikasjon på at folk har mer hjemme-tid enn normalt.

Vi vil presisere at vi har satt i gang en rekke tiltak i butikkene for at kunden skal være trygge og vi følger FHI`s anbefalinger om hygiene, desinfisering og avstand.

Vi legger tilrette for å gjøre det enda enklere og tryggere for deg å handle hos oss. Vi har nå 50% på hjemlevering. Velger du hjemlevering med PostNord eller Bring får du varene levert helt hjem til halv pris! Bor du i Oslo og omegn kan du, til og med, få varene levert på dagen med Porterbuddy for bare 29,-.

Vi har gjort noen endringer på våre kampanjer fremover, men vi starter uansett vår første vårkampanje i dag og den varer til etter påske, tom 13. april.

 


Char-Broil Gassgrill Professional series 3400B sort 3999,-
Litt grillkos med familien nå som våren er i anmarsj? Gassgrill med 3 brennere og sidebrenner. Grillen startes med trykk på en knapp, og når grillen er i gang, er det Char-Broils infrarøde teknologi som varmer grillen raskt og effektivt til jevn og god varme. Sidehyllene gir deg ekstra arbeidsplass når du griller og sidebrenneren med lokk gjør det enkelt å koke poteter, grønnsaker, saus etc. samtidig som du griller. 10 års garanti.

 


Kärcher høytrykkspyler K5 Full control Flex 3399,-
Starte på vårrengjøringen nå? Denne modellen er ypperlig for varierte rengjøringsoppgaver. Den egner seg veldig godt til rengjøring og fjerning av moderate skittdannelser fra større gjenstander og overflater som biler, større kjøretøy, murfasader og hus.

 

Jotun LADY Supreme Finish 3liter. 25% – kundeklubbpris 509,-
Meld deg inn i kundeklubben i dag hvis du tenker på å male en vegg, et rom eller et møbel… LADY Supreme Finish gir en jevn og vakker overflate og er ekstremt slitesterk. Malingen har suveren fly og gjør det enkelt å male uten striper. Bestiller du maling på nett, vil denne blandes når du kommer til butikken. Husk også at vi har fargerådgivere i våre butikker som hjelper deg å velge riktig farge.

 

Jotun Trebitt terrassebeis 3 liter 399,-
Trenger terrassen et strøk med ny terrassebeis? Jotun Trebitt terrassebeis fremhever og bevarer terrassens naturlig flotte utseende og beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbrytning og fukt. Den er regnsikker allerede etter 1 time og har hele 3 års vedlikeholdsintervall!

RELATERTE BUTIKKER

Jernia