Beths Medispa

Gi deg selv en førjulsgave

DEL PÅ FACEBOOK

Som resten av kroppen vil også huden endres gjennom livet. Fra glatt og myk hud i barne- og ungdomsårene, til rynker og mindre volum når vi eldes. Noen av disse endringene er genetisk, mens andre påvirkes av miljø, livsstil og vaner.

Det er heldigvis mye du kan gjøre for å ta vare på, forebygge eller bremse, og påvirke aldringsprosessen, akne og andre hudutfordringer.

Bildetekst: Kristin Elisabeth Vinjor, kosmetisk sykepleie.

 

Kristin Elisabeth Vinjor jobber som kosmetisk sykepleier hos Beths Medispa på CC Vest. Hun mener at den perfekte julegaven til deg selv er å ta vare på din hudhelse.

 

Disse behandlingene er perfekte å ta i vinterhalvåret

 

Dermapen Microneedling

 

Anti-age, fine linjer, rynker, oppstramming, glød, arr og porer.

 

Kollagenstimulerende behandling. Ved bruk av en medisinsk spesialpenn, stemples små nåler inn i huden. Nålene lager små hull, og setter umiddelbart i gang hudens reparasjonsprosess. Dermapen fjerner døde hudceller, slik at huden vil danne nye friske hudceller som vil gi friskere hud med mer glød.

 

Dermapen benyttes også til å reversere aldringstegn, som linjer og porer. Etter behandling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur. Dermapen brukes også i behandling av arr etter f.eks. akne, eller ved strekkmerker på kropp.

 

Behandlingen har kort nedetid. Med nedetid menes det at huden kan bli sår, rød eller flassete. Dette er noe som kan forekomme etter ulike medisinsk/kosmetiske hudbehandlinger. Etter nedetid vil du se full effekt av behandlingen.

 

3-6 behandlinger anbefales, og behandlingen koster fra kr 3500,-.

Viscoderm hydroboost

Ny vitalitet til huden, gir glød, fuktighet, behandling av arr, smilerynker/røykelinje, og gir en generelt jevnere og friskere hud.

 

Tilførsel av hyaluronsyre rett under huden via en tynn nål. En behandling med viscoderm hydroboost er en unik behandling som gjenfukter huden, bedrer hudens generelle kvalitet og gir naturlig glød. Huden blir spenstig, fast og glatt, samtidig som den er godt hydrert. Kan utføres i ansikt, på hals, bryst og hender. Lite til ingen nedetid, og behandlingen koster fra kr 3500,-.

 

Zo Skin Health Stimulation peel 

En deilig ansiktsbehandling med peeling som vil gi huden ny vitalitet og glød. Behandlingen bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer. Passer alle hudtyper og alle aldre. Ingen nedetid. Behandlingen koster kr 1690,-.

 

Fotona laser peel 

Fotona Laser peel vil gi hudfornyelse, og er spesielt designet for å gi ekstra oppbygning av kollagen i huden. Under behandlingen brukes en serie laserpulser som trenger gjennom huden. Disse avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen, og fortsetter å stimulere i opp til 3 måneder etter behandling.

 

Behandling med laser kan redusere rynker og slapp hud ved øyepartiet, arr etter akne, rødhet, rynker, pigmenteringer og pigmentflekker. Huden blir strammere, og vil se og føles yngre ut.

Avhengig av hvilken type peel som velges til den ulike indikasjon, kan behandlingen innebære noe nedetid.

 

3-6 behandlinger anbefales, og behandlingen koster fra kr 3500,-.

 

PROFHILO

Oppstramming av slapp hud, fuktighet, bedre spenst og elastinet.

 

Profhilo er en hudoppstrammende injeksjonsbehandling som vil gi svært effekt på slapp hud og små linjer. Behandlingen utføres i ansikt og på hals, men kan også uføres på kropp med PROFHILO BODY, som brukes til å for eksempel stramme opp «grevinneheng» på underarmer, overflødig hud rundt navl eller overflødig hud på knær. Profhilo vil øke fuktnivået i huden, og er derfor også en fin behandling for deg som har tørr hud. Lite til ingen nedetid. Profhilo ansikt koster kr 5565,-, og Profhilo body fra kr 10500,-.

 

2 behandlinger anbefales med 4 ukers mellomrom.

 

Endymed 

Oppstramming av hud på ansikt/hals/øyeparti, reduksjon av pigmenteringer og solskader, aknearr og strekkmerker.

 

Endymeds unike 3DEEP-teknologi og radiofrekvens er en effektiv behandlingsform for oppstramming av hud i ansikt og på hals. Behandlingen reduserer store porer, linjer og rynker, samtidig som den strammer opp slapp hud. Behandlingen er spesielt godt egnet for vanskelige områder, for eksempel rundt øyne og munn. Kort nedetid. 3-6 behandlinger anbefales, og behandlingen koster kr 6500,-

 

Spesialtilpasset kjemisk peeling 

Akne, rosacea, melasma/pigmenteringer, solskader rynker, linjer, glød og fukt.

 

Behandling med fruktsyrer som vil bidra til å regulere talgproduksjonen i huden, fjerne overflødig talg, balansere huden og gi en friskere sunn hud. Nedetid avhenger av typen peeling, men vanligvis 2-3 dager. 3-6 behandlinger anbefales ut ifra hvilken indikasjon som jobbes med.

Spesialtilpasset kjemisk peeling koster fra kr 3000,-.