GAVETIPS

Gavetips til konfirmanten

DEL PÅ FACEBOOK

Våren og høsten er sesongen for konfirmasjon, og om du har denne høytidelige feiringen i vente så kan det være lurt å gjøre seg noen tanker om hva slags gave du vil gi. I våre butikker på CC Vest finner du et variert og bredt utvalg av gaver i alle prisklasser som konfirmanten vil sette pris på. Her er både budsjettvennlige og eksklusive tips til hva du kan gi i konfirmasjonsgave.

En gave som varer livet ut

Enten konfirmanten får bunad i konfirmasjonsgave, eller ønsker å begynne å spare for å kjøpe seg senere, så er bunadsølv gaven som definitivt har lang brukstid. Hos Heyerdahl Gullsmed finner du bunadsølv i ulike prisklasser fra Sylvsmidja, av ypperste kvalitet.

 

Gaven til den reiselystne konfirmanten

En opplevelse er en gave som gir minner for livet. Hos Ticket Feriereiser får du hjelp med flybilletter, overnatting og spesialbestillinger. Her kan du skreddersy en opplevelse som passer konfirmanten personlig, med kyndig hjelp til å finne de beste løsningene.

 

En gave for å ta vare på minnene

Ta vare på minnene og gi den kreative konfirmanten muligheten til å leke seg litt ekstra. Telefonen står kanskje for det meste av bilder, men med dette retro Instax mini kameraet fra Clas Ohlson blir bildene ekstra minnerike og morsomme. Kameraet koster kr 995,-.

 

En perfekt gave til tenåringen som er på farten

En toalettmappe er praktisk enten det er fotballtrening, overnatting hos venner eller hyttetur som står på agendaen. Denne lekre toalettmappen i skinn og klassisk design finner du hos Follestad, til kr 2200,-.

 

Gaven som aldri slår feil

Hos David-Andersen kan du plukke og velge i et bredt og variert utvalg av smykker i ulike design. Disse øredobbene i forgylt sølv med stener av topas, citrin og peridot er smykker som lyser opp hverdagen. Øredobbene på bildet koster kr 2490,-.

 

En populær og anvendelig gave

Tekniske duppeditter er like populære som konfirmasjonsgaver år etter år, og hos Eplehuset finner du noe for enhver smak. En smartklokke er som en liten datamaskin til håndleddet, med funksjoner langt utover en tradisjonell klokke. Apple smartklokke fra kr 4990,-.

 

En gave til den moteriktige tenåringen

Hos Krogh Optikk finner du solbriller i alle farger og former, men enkelte varianter er ifølge butikken mer populære enn andre. Solbriller fra Gucci, Tom Ford og Celine er spesielt populære blant ungdommene i konfirmasjonsalder. På bildet ser du solbriller fra Celine, fra kr 3500,-.

 

Gaven til den leselystne

Kanskje du skal i konfirmasjon til en tenåring med interesse for musikk og musikkens historie? Da kan en av disse bøkene være midt i blinken. Eller kanskje anime eller en annen sjanger er spesielt interessant? Hos Norli får du god hjelp og smarte tips til å finne bøker som passer til nettopp din konfirmant.

 

Gaven til den friluftsinteresserte

Enten konfirmanten foretrekker topptur på ski, stisykling eller andre turer i friluft, så er det lite som sier mer friluft enn et slitesterkt og bruksvennlig telt. Telt fra Norrøna, kr 10999,-.

 

Gaven til han som liker å pynte seg

Smykker gitt i gave er ofte noe som bæres med stolthet og med minner om den man fikk de av. Mansjettknapper og slipsnål er smykker som kan brukes til alle de fine anledningene når han vil pynte seg litt ekstra. Disse mansjettknappene og slipsnålen får du hos Gullfunn, til kr 599,-.

 

Gaven til hun som liker å pynte seg

Diamanter er både tidløst, ettertraktet og populær som konfirmasjonsgave. Hos Maanesten finner du blant annet disse delikate og vakre diamantringene som konfirmanten kan bære livet ut. Diamantringer fra Maanesten fra kr 4200,-.