Gavetips

Gavetips til henne

DEL PÅ FACEBOOK

Trenger du tips til hva du kan gjøre for å gjøre ekstra stas på din kjære i år? Her finner du flere gode tips til hyggelige gaver og opplevelser fra CC Vest, som du kan overraske din kjære med.

 

Overrask din kjære med litt hverdags luksus

På vårt senter finner du et bredt utvalg blant velvære. Har du en kvinne i ditt liv som setter pris på dette, så er vi sikre på at du finner den perfekte gaven hos enten Scirocco Hair, Beth’s Beauty, Beth’s Medispa, Wow Brow, Cutters eller Escape By Lakkbar på CC Vest.

Hva med å spandere en vask og føn på din kjære?

Du kan bestille time her.

Hva med å spandere en deilig hudpleie hos Beth’s Beauty eller Beth’s Medispa?

Beth’s Beauty finner du inne på senteret i underetasjen, mens Beth’s Medispa finner du på Helsehjørnet.

Kontakt Beth’s Medispa her.

Kontakt Beth’s Beauty her.

Setter din kjære pris på velstelte negler? Da kan dette være den perfekte gaven for henne. Hos Escape By Lakkbar kan du få stelt både hender og føtter.

Kontakt Escape By Lakkbar her.

 

En sikker vinner

Et par lekre skinnhansker er som regel alltid en sikker vinner. Skinnhansker er klassike, varme og bærer god kvalitet. Dette er en gave hun kan bruke lenge. Disse brune skinnhanskene finner du hos 4WOMAN og de koster kr 699,-.

 

Lekkert undertøy

Å sprite opp undertøyskuffen er alltid en god idé! Hos Pikant Under finner du et bredt utvalg av lekkert undertøy til dame.

 

En bedre middag

Inviter din kjære ut til å nyte en bedre middag sammen i toppetasjen på vårt senter. Mats & Martin er et uformelt brasserie, med hyggelig atmosfære og glade kokker med fokus på sesongens råvarer. Helt perfekt for en hyggelig lunsj eller en treretters middag.

Kontakt Mats & Martin her.

 

Til hun som trives på kjøkkenet

Er din kjære glad i å lage mat? Hva med å overraske henne med et par machende grytelapper og vott fra Lexington. Grytelappene koster kr 199,- og grytevotten koster kr 249,-.

 

Til en søtnos

Setter din kjære pris på det som smaker søtt? Hos både Lakrids og Dropsen på CC Vest finner du lekre søtsaker som passer perfekt til Valentines Day.

Lakriskuler fra Lakrids, kr 210,-.

Dropsen har et bredt utvalgt av søtsaker i kjærlighetens farger i ulikt design og prisklasser.

 

Hjemmespa

Overrask din kjære med noen deilig produkter fra The Body Shop. Produktene finnes en rekke ulike dufter og er pleiende for huden.

 

Ikke glem blomster!

I blant er det enkelte ofte det beste! Med en bukett lekre blomster. På Mester Grønn CC Vest kan du velge mellom vakre buketter til variert pris.

 

Ta daten hjemme?

Overrask din kjære med en hyggelig kveld hjemme. Du kan jo kanskje bestille noe mat og overraske henne med en fin film? For å gi hjemmedaten det lille ekstra kan du jo overraske henne med en en fin og komfortabel pysj. Disse pysjene finner du hos Cubus på CC Vest og de koster fra kr 179,-.

 

En perfekt gave til hun som er på farten

Disse søte toalettmappene i unik design finner du hos Olivias Verden. Denne toalettmappen passer fint i vesken og er den perfekte gave til hun som er på farten. Tolattmappen koster 549,-.

 

En gave som varer

Å få smykker fra en som betyr mye for deg er alltid en fin gave. Smykker varer lenge og man bærer de ofte med stolthet og et minne om den man fikk smykket fra. Disse søte små smykkene finner du hos Degrassi fra CC Vest og finnes i ulike prisklasser.

 

Til hun som elsker mote

Har du en moteinteressert kjæreste? Da er et gavekort på CC Vest en utrolig fin gave. I en av våre 90 butikker er vi sikre på at hun vil finne noe skikkelig fint til seg selv.