Gavetips

Gavetips til han

DEL PÅ FACEBOOK

Lurer du på hva du kan gjøre for å gjøre ekstra stas på din kjære i år? Her finner du flere tips til hyggelige gaver og opplevelser fra CC Vest, som du kan overraske din kjære med.

Gi din kjære en hyggelig start på dagen

Hos Baker Hansen på CC Vest finner du et bredt utvalg av deilig bakst og påsmurte rundstykker. En hyggelig og smakfull oppmerksomhet på selve kjærlighetens dag!

 

Øk motivasjonen til å gjøre hyggelige ting sammen

Er dere begge for eksempel glad i å gå langrenn? Hva med å overraske din kjære med invitasjon til en langrennstur i hans nye langrennsjakke?

Denne anorakken fra Swix finner du på Intersport på CC Vest og den koster kr 2000,-.

 

Bli enda bedre kjent

I en travel hverdag kan det enkle ofte være det beste. Inviter din kjære på et glass vin og spill en runde brettspill. Hos Norli på CC Vest finnes det er stort utvalg av brettspill. Dette spillet heter “Gylne øyeblikk”. Boksen inneholder ulike kort med spørsmål og temaer som kan føre til gode og lange samtaler. Kanskje lærer dere noe nytt om hverandre, selv etter et halvt liv sammen?

Spillet Gylne Øyeblikk finnes i flere varianter hos Norli og koster kr 299,-.

 

Gavetips til en sporty type

Liker din utkårede å være aktiv ute i all salgs vær og vind? Da vil vi anbefale deg om å ta turen innom Norrøna på CC Vest. Her finner du god hjelp og et bredt utvalgt til aktivt liv ute. Pannebåndet koster kr 379,- og hanskene koster kr 1399,- .

 

En god middag er alltid en god idé

Inviter din kjære på en hyggelig middag på Niwa Sushi på CC Vest. Her kan vi lokke med nydelige smaker fra Østen i visuelle omgivelser. Hovedinspirasjonen til Niwa er hentet fra Asia. Foruten førsteklasses sushi, serverer Niwa småretter og street food-inspirert mat, som vårruller, grillspyd og crispy duck. Trykk for å se menyen her. 

 

Sprit opp garderoben til din kjære

Mange av oss føler oss ekstra freshe i et fint antrekk. Overrask din kjære med en fint plagg eller antrekk han kanskje ikke hadde tenkt på å kjøpe selv.

Denne skjorten fra Polo finner du hos Follestad på CC Vest og koster kr 1399,-.

Genser og matchende caps fra Tommy Hilfiger finner du hos Volt.

Genseren koster kr 549,- og capsen koster kr 299,-.

Carlings på CC Vest har et bredt utvalg av jeans til både dame og herre. Pris fra kr 999,-.

Hos 4MEN får du matchende gavesett i ulike farger fra Polo. Denne gavepakken inneholder både lue og skjerf. Gavepakken koster kr 3000,-.

 

En gave han kan ha stor glede av

Et godt tips til et vellykket gavekjøp er å tenke over hva din kjære helst liker å gjøre på fritiden. Er han aktiv? Liker han kanskje musikk godt? Er han glad i å lage mat? Dette vet du best, men tipset er å tenke over dette – slik at du kan overraske han med en gave han har stor glede av.

Hos Norli på CC Vest finner du et bredt utvalg av bøker innenfor ulike interesser og kategorier. Er for eksempel din kjære glad i musikk og musikkens historie? Da kan en av disse bøkene være en kjempefin gave.

Dette headsettet fra Bose finner du hos Elkjøp Phonehouse. Headsettet er trådløst med fantastisk lyd og støyreduksjon. Headsettet passer perfekt for han som er glad i musikk, liker å ha det stille rundt seg når han jobber eller til han som foretrekker god lyd på trening. Grunnet batteriets gode levetid passer det også helt perfekt til lange reiser. Headsettet koster kr 3490,-.

De fleste som er glad i å lage mat setter stor pris på godt utstyr. Bottega Brand Store på CC Vest tilbyr et eksklusivt og godt kuratert utvalg av produkter innen kjøkken og hjem. Dette er det perfektet stedet å oppsøke for en skikkelig matentusiast!

Knivene du ser på bilder koster fra kr 719,-.

 

En gave som varer

Å få smykker fra en som betyr mye for deg er alltid en fin gave. Smykker varer lenge og man bærer de ofte med stolthet og et minne om den man fikk smykket fra.

Nå har Maanesten på CC Vest fått inn smykker til herre. Om du spør etter kolleksjonen “Jupiter” i butikk, kan de vise deg et bredt utvalg av fantastiske smykker til menn.