HI-FI KLUBBEN

Fra budsjett til high-end: hvilke hodetelefoner passer best for deg?

DEL PÅ FACEBOOK

Mikael Nordh i HiFi Klubben gir deg sine anbefalinger på hodetelefoner i alle prisklasser. 

Hos HiFi Klubben på CC Vest har de hodetelefoner til all slags bruk, og i butikken hjelper de deg gjerne med å finne frem til akkurat den typen som passer deg best.

Butikksjef Mikael Nordh anbefaler deg først å tenke igjennom hva du skal bruke hodetelefonene til. Skal du bruke de til trening bør de tåle fukt og svette. Reiser du mye med fly, kan det være verdt å vurdere hodetelefoner med støykansellering. Er du opptatt av best mulig lyd, bør du kanskje se mot de litt dyrere variantene.

For noen holder det kanskje med de rimeligere modellene.

– Det er et stort løft i lydkvaliteten i forhold til mange andre rimelige headset på markedet, og man får mye for pengene på flere av våre rimelige modeller, sier Nordh.

 

Passform og design 

Komfort er viktig når du skal velge hodetelefoner. Hos HiFi Klubben får du teste alle hodetelefonene i butikken. I tillegg til at de skal ha riktig passform, er også utseende viktig for Mikael Nordh sine kunder.

– Kundene våre benytter seg gjerne av speilene i butikken når de prøver hodetelefoner, og spør oss som jobber her om de ser bra ut på.

 

Støykansellering 

Veldig mange som kjøper hodetelefoner hos HiFi Klubben ønsker støykansellering. Dette er en funksjon som spesielt effektiv på fly- og togreiser hvor støyende lyder stenges ute.

Mange tror at støykansellering betyr at all lyd stenges ute, men det er ikke tilfelle.

– Støykanselleringen tar bort støy, ikke nødvendigvis tale. Her er det mange som misforstår, og tror det blir helt stille. Det blir det ikke, sier Mikael Nordh.

 

Hodetelefoner til trening 

Skal du bruke hodetelefoner på trening er trådløse in-ear det foretrukne valget. De skal sitte godt og tåle fukt og svette.

– Trener du vekter inne på et treningssenter gjør et par fuktbestandige ørepropper jobben. Løper du ute i all slags vær burde man velge noen som er helt vanntette, og tåler en regnskur, anbefaler Nordh.

 

Fra busjett til high-end: Mikael Nordh i HiFi Klubben sine anbefalinger

 

Budsjett

Argon Pop

Argon Pop, 598 kroner

HiFi Klubben sitt eget kvalitetsmerke der man får mye for pengene. Det er et stort løft i lydkvalitet til andre rimelige headset på markedet. Brukes med bluetooth eller kabel. Ganske lite headset, så dette passer også til barn.

 

Argon Soul

Argon Soul, 1.298 kroner

Her får man også veldig mye for pengene. Ett steg opp fra den lille modellen i lydkvalitet og komfort (over-ear). Vi anser dette som det beste kjøpet under 2000 kroner. Brukes med bluetooth eller kabel.

 

Headset med støykansellering

Bowers & Wilkins PX

Bowers & Wilkins PX, 3.298 kroner

Headset med støykansellering er veldig populært, og dette er et bra alternativ. Veldig god støykansellering og ifølge oss den beste lydkvaliteten i klassen. I tillegg har den et eksklusivt design. Brukes med bluetooth eller kabel. App er tilgjengelig for innstillinger.

 

High End:

Denon AH-D9200

Denon AH-D9200, 14.998 kroner

Dette headsetet formidler musikk på et musikalsk og ekte vis som gir en uforglemmelig opplevelse. Håndbygget med ekte tre og lær i Japan. Brukes med kabel, og bør kobles til en forsterker.

 

Trening

Trening

Jabra Elite Active 65T

Jabra Elite Active 65T, 1.989 kroner

Trådløse in-ear som er skapt for trening. De er helt vanntette og har en batteritid på 5 timer (+10 timer i ladeesken). Egen treningsapp.

 

RHA TrueConnect

RHA TrueConnect, 1.690 kroner

Trådløse in-ear med den klart beste lydkvaliteten i klassen. De er vannavstøtende og har en batteritid på 5 timer (+20 i timer i ladeesken).