Hudpleie

Forbered huden din på kjøligere temperaturer

DEL PÅ FACEBOOK

Så fort temperaturen begynner å synke har huden vår en tendens til å bli tørrere og mer sensitiv. Med et riktig utvalg av produkter som ditt forsvar, kan du komme deg gjennom det kaldere været med huden helt intakt. Her får du de beste tipsene fra våre skjønnhetseksperter.

På Beth’s Beauty og Beth’s Medispa vil skjønnhetseksperter kunne gi deg svarene og de beste rådene for å holde huden din lykkelig gjennom hele høst- og vintersesongen.

Gjennom årets årstider og ulikt klima anbefaler våre skjønnhetseksperter hos Beth’s Beauty og Beth’s Medispa at du justerer og tilpasser den daglige hudpleierutinen.

Det betyr å trekke frem noen få nye hudpleieprodukter, som ansiktsrens og fuktighetskrem. Om høsten og vinteren bør du for eksempel se etter ingredienser som gir mer beskyttelse, fuktighet og næring. Selv fet hud kan oppleves stram og tørr når det blir kjøligere ute, og for de med tørr hud kan disse miljøfaktorene være enda mer skadelige og forårsake flass og sprekker i huden. Det er derfor viktig å justere hudpleierutinen din etter hvert som årstidene endrer seg, fordi miljøforholdene er en viktig bidragsyter til hudens generelle helse.

Hvorfor blir huden tørr i kaldere vær?
Det er en reaksjon mot reduksjon av luftfuktigheten, som er forårsaket av de mange endringene som kommer med høst- og vinterhalvåret. Temperaturen, fuktigheten og sesongmessige klimaendringer kan forårsake en rekke hudutfordringer avhengig av årstid. I tillegg vil økt vind, regn og snø, samt en stigning i innendørs oppvarming medvirke til tørr og irritert hud i vinterhalvåret.

Slik tar du best vare på huden din i høst

 1. Velg en fuktighetsgivende rens
  Å velge et mer fuktighetsgivende renseprodukt er et viktig skritt for å forhindre tørrhet og dehydrering. Bytt ut ansiktsrensen din for et mer fuktighetsgivende alternativ i løpet av høsten og vinteren. Vær varsom med dyprensende produkter basert på salisylsyre og benzoylperoksid, da disse ingrediensene kan fjerne for mye av hudens naturlige oljer og forverre tørr hud. Prøv heller en mildere, kremaktig formulering i de kaldere månedene for å sikre en hydrert og sunn hudbarriere. Selv fet hud kan oppleve at gelebaserte og skummende renseprodukter stripper huden for sine naturlige oljer og etterlater huden med en stram og tørr følelse.
 2. Ikke vask ansiktet med for varmt vann
  For varmt vann kan fort tørke ut huden din. Hold temperaturen på vannet nede og unngå lange, varme dusjer. Hold vannet lunkent, dette vil beskytte hudens naturlige barriere.
 3. Velg en rikere fuktighetskrem
  Å holde huden hydrert i de kjøligere månedene er hovedregelen for hudpleie når vi går mot en kjøligere årstid. Det å ha nok fuktighet i huden vil forbedre hudens elastisitet, noe som til gjengjeld vil redusere utseendet på fine linjer og rynker. I tillegg vil en hydrert hud hjelpe til med å opprettholde hudens talgproduksjon. For å bygge et forsvar mot tørr hud, velg en rik, kremaktig ansiktskrem med fuktighetsgivende og okklusive ingredienser.
 4. Bruk SPF
  I vintermånedene er UVB-strålene svakere, men UVA-strålene som bidrar til å fremskynde aldringsprosessen i huden, er like sterke året rundt. Det er derfor anbefalt å benytte SPF hver dag, året rundt.

 

 1. Tenk på hva huden din trenger – ta kontakt
  Naturligvis kan behandling av vinterhud kreve en mer skreddersydd tilnærming. Om huden din for eksempel er fet, tørr, sensitiv, utsatt for akneutbrudd eller hvis du opplever hudtilstander som rosacea, psoriasis eller eksem, vil dette påvirke hva akkurat din hud trenger. Dette er noe som definitivt må tas hensyn til.Oppsøk derfor våre skjønnhetseksperter for en konsultasjon, og få riktig veiledning i produkter og behandling for din hud.

 

Kontaktinformasjon

 

Beths Medispa CC Vest
Telefon: 224 49 220

Mail: ccvest@bethsmedispa.no

Web: https://bethsmedispa.no/

 

Beths Beauty CC Vest
Telefon: 225 55 380
Web: https://beths.no/