CC Vest

Flotte vertinnegaver til selskapet

DEL PÅ FACEBOOK

Vis at du setter pris på invitasjonen og forberedelsene verten har gjort til selskapet, og ta med deg en liten oppmerksomhet til vertskapet.

Når bordet er dekket, lysene er tent, maten dufter fra kjøkkenet og du står med noe godt å drikke på – er det ingen dårlig idé å vise vertskapet at du er takknemlig for selskapet. En vertinnegave kan være så mangt, men den blir som regel alltid tatt svært godt imot. På CC Vest finner du vert- og vertinnegaver i alle prisklasser, til alle anledninger. Her er våre beste tips til en flott gave du kan ta med deg til neste selskap.

Interiørgave til årstiden

Er du invitert til et sommerlig selskap? Årstiden du inviteres til fest kan brukes som inspirasjon til vertinnegaven. Disse nydelige krusene fra Bellas Hus gjør en stund med kaffe eller te ekstra sommerlig på terrassen. Krus med motiv av sitroner og blåbær 2 pk, til kr 415,-.

En gave til verten som liker å lage mat
Selv om middagen allerede er planlagt og forberedt, er det sjeldent feil å ta med en liten forrett. Denne smakfulle pakken får du lekkert pakket inn hos Olivenlunden 1830, til kr 228,-.

 

Vertinnegaven til hun som setter pris på velvære
Gi vertinnen en gave hun vil sette pris på etter en lang dag med mye forberedelser. I denne dekorative posen fra L’Occitane får hun de populære Almond produktene som redder enhver dårlig dag. Gavepose til kr 557,-.

 

Den klassiske blomstergaven

Å gi blomster til vertskapet er neppe nytt, men det er stadig like populært. Sett sammen din egen bukett med 3 for 2, eller plukk med de

en ferdig komponert og nydelig blomsterbukett hos Mester Grønn. Buketten du ser på bildet får du til kr 325,-.

 

Gi vertskapet noe godt å tygge på

Overrask vertinnen med deilig belgisk sjokolade som smelter på tungen. Disse kan nytes på selve festen eller spares til en annen spesiell anledning. Belgisk sjokolade fra Dropsen, til kr 219,50,-.

 

Gave til hagens vekster

Om vertinnen har en hage, er det en stor sannsynlighet for at hagens blomster og planter havner i flotte vaser og potter i løpet av vår- og sommersesongen. Med denne søte vasen fra Kid Interiør kan hun sette sammen en yndig bukett med egne blomster. Kr 199,90,-.

 

Den ekstra saftige gaven

Skal du i selskap hos en vertinne som setter pris på det søte? Hos Talormade får du de saftigste donutsene med mange spennende smaker å velge mellom. Kr 50,- per donut.

 

Gaven hun alltid får bruk for
Servietter i seg selv er kanskje ikke så spennende, men hos Anouska og Traktøren finner du servietter med mange ulike motiv som gjør seg lekkert i borddekkingen. Blå servietter fra Anouska til kr 59,- og gule sitronservietter fra Traktøren til kr 45,-.

 

Gaven til hun som er interiørinteressert
Hos Briskeby Gods får du iøyenfallende og lekre glassbrikker som kan brukes som alt fra sushiskåler og nøkkelfat til såpefat og borddekorasjon. Glassbrikkene kommer i en praktisk boks med et fantastisk motiv som senere kan brukes til for eksempel småkaker. 5 stk glassbrikker i boks til kr 599,-.

 

Gaven som inviterer på te

En dekorativ bok kan være vel så spennende å lese, som den er lekker i interiøret. Hos Norli finner du et stort utvalg av bøker som både er fine å se på og interessante å lese. Boken på bildet får du til kr 229,-.

 

En gave til badet

Gaver til velvære er noe de fleste vil sette pris på. Denne velduftende såpen i lekkert design fra Home & Cottage egner seg ekstra godt til vertinnen som vil ha spafølelsen i eget hjem. Kr 199,-.