Fra CC Vest

Flotte venninnegaver til under 500 kr

DEL PÅ FACEBOOK

Ser du etter en fin julegave til en god venninne? Her er 12 flotte julegavetips til under 500 kroner.

 

12 julegavetips til under 500 kroner

En deilig hårkur som passer perfekt til behandlet hår. Denne hårkuren fra Joico finner du hos Scirocco, og koster kr 395,-.

 

Matoljer i delikat innpakning. Disse matoljene fra Olivenlunden er den perfekte gaven til en som elsker gode smaker. Denne pakken med to oljer koster kr 319,-.

 

Hudpleieprodukter er alltid en flott gave å få. Denne pakken fra Biotherm finner du hos Fredrik og Louisa på CC Vest. Pakken inneholder fire produkter, og koster kr 185,-.

 

Isbitform som former store isbiter, og sugrør i glass. Perfekt tilbehør til favorittdrinken! Du finner isbitformen og sugerørene hos Backe i Grensen på CC Vest. Isbitformen koster kr 149,-, og sugerørene koster kr 229,- .

 

Vannflaske som holder drikken kald hele dagen. Denne vannflasken fra Swell finner du hos Backe i Grensen på CC Vest, og koster kr 399,-.

 

Delikate produkter med fantastisk duft fra Gusto. Produktene koster fra kr 199,- til kr 369,-.

 

Gaveeske med fantastiske produkter fra The Body Shop. Gaveesken inkluderer fire produkter, og koster kr 359,-.

 

En gave til din treningsvenn? Denne treningsvesken finner du hos Intersport på CC Vest, og koster kr 499,-.

 

En kopp med en hyggelig hilsen. Disse koppene med fine tekster finner du hos Gusto på CC Vest. Dette er en personlig fin gave å gi. Koppene koster kr 199,-.

 

Nydelige julekuler i unikt design fra Bellas Hus. Julekulene koster fra kr 95,-.

 

Supersøte sokker fra 4Women. Sokkene koster kr 150,-, og er en perfekt oppmerksomhet til noen du er glad i.

 

Gavepakker fra Lakrids er en superfin gave til en som liker søtt. I tillegg til sine gode smaker, har produktene et lekkert design som gjør seg godt i hjemmet. Denne gaveesken koster kr 400,-.