Fredrik & Louisa

Festsesongens beste sminketips

DEL PÅ FACEBOOK

Lurer du på hvordan du skal få sminken til å sitte hele kvelden eller hvilke sminkeprodukter du burde investere i denne sesongen? I denne artikkelen deler Fredrik og Louisa festsesongens beste sminketips.

 

Øynene i fokus

Pigmentrik øyeskygge kan blandes i uendelig mange kombinasjoner, fra helt naturlig til full fest. Dette øyenskyggepalettet fra Anastasia Beverly Hills kan altså brukes til både hverdag og fest.

Anastasia Beverly HillsSoft glam eyeshadow palette, 355,- 

 

Mascara og liner

Denne byggbare maskaraen fra Guerlain gir masse volum og en fin definisjon. Den inneholder pleiende ingredienser, som gjør vippene sterkere og tykkere.

Guerlain – Mad Eyes Mascara, 420,- og Guerlain – Mad Eyes Precise Liner, 460,- 

 

Tips! Definer øynene ytterligere med denne presise intense eyelineren, i en lekker sort matt farge. Sitter hele dagen, men er enkel å fjerne.

 

Slik får du sminken til å sitte

For en perfekt makeup, trengs en perfekt base. Denne friske geléen fra Sisley vil gi et ekstremt godt hold. I tillegg gir den et umiddelbart løft og har en strammende effekt på huden, slik at linjer og porer glattes ut. Brukes etter hudpleie og som første steg før makeup.

 

For ekstra godt hold, er det anbefalt å bruke setting spray over makeupen. Makeupen blir fresh uten å føles klissete, og du har sminke som holder seg perfekt hele dagen og kvelden.

Sisley – Double Tenseur, 1670,- og Kvd Vegan Beauty, Lock-It Setting Mist, 260,-

 

Julebordsesong must have er shimmer

Dette highlighter-plalettet fra Fenty Beauty er perfekt til ansikt, øyelokk og kropp.

Den har en geléaktig pudder konsistens, som gir shimmer uten irriterende støv som faller av. Bruk gjerne fingertuppene for å påføre på øyelokk for en mer pigmentert effekt.

 

Tips! Legg gjerne litt shimmer på krageben og skuldre for å gi et løft til antrekket.

Fenty Beauty – Diamond Bomb triple drip all-over Diamond veil palette, 480,-

 

Røde lepper og negler

Det blir ikke jul uten Dior sin ikoniske rødfarge! Leppestiften er pigmentrik, gir en fin halvmatt finish og masse fukt.

 

Denne røde fargen fås i flere teksturer til leppene. Du får også neglelakk i samme ikoniske rødfarge.

Christian Dior – Rouge Dior Ultra Rouge Lipstick 999, 445,- og Christian Dior – Dior Vernis 999, 285,-