Hage og uterom

Få grillen ferdig montert – rett hjem til deg

DEL PÅ FACEBOOK

Hos Jernia CC Vest tilbyr de en helt ny tjeneste: montering og hjemlevering av grill. Enklere blir det ikke.

Grillsesongen er her, og mange er på utkikk etter den perfekte grillen som skal levere sommerens mange velsmakende grillmiddager. Er du utålmodig på å komme i gang?

Slipp unna monteringen

Kjøper du grillen din hos Jernia, kan du velge å bestille den ferdig montert rett hjem til deg. Lars Christian Sundby er butikkleder på Jernia CC Vest, og tror dette kommer til å bli en etterspurt tjeneste utover sommeren.

– Jeg tror mange som kjøper større griller synes det er deilig å slippe unna monteringen, sier Sundby.

– Hvor lang tid tar det for de utrente å montere en grill?

– Det kommer litt an på type grill og hvor handy du er. Er det første gang du skal montere en grill tar det én til to timer. I tillegg er det greit å være to for å montere en grill.

Det er altså tid å spare på å kjøpe grillen ferdig montert og levert fra Jernia. Da vil grillen din bli montert på lageret til Jernia, og levert på pall rett hjem til deg. Leveringstiden er 2-3 dager.

Monteringen koster 999 kroner, og hjemleveringen koster 295 kroner.

Demonstrasjon i butikken

Det er ikke alle griller det lønner seg å bestille ferdig montert, og da demonstrerer gjengen på Jernia CC Vest gjerne hvordan grillen skal settes sammen.

– I butikken er vi behjelpelig med å vise deg hvordan du skal montere grillen din selv, dersom det er griller av de litt enklere typene, sier Sundby.

Griller kan også leveres hjem til deg i esken. Da koster det 149 kroner.

RELATERTE BUTIKKER

Jernia