NYTT PÅ CC

Her er de nye butikkene og konseptene på CC Vest

DEL PÅ FACEBOOK

Flere nye butikker og konsepter har flyttet inn på senteret i løpet av sommeren. En av butikkene har lenge vært etterspurt av våre kunder. 

Hos CC Vest er vi opptatt av å stadig fornye oss. I tillegg til oppussing av fellesarealene, har vi åpnet to helt nye butikker og et kafékonsept i løpet av sommermånedene.

 

Søstrene Grene

Søstrene Grene har vært etterspurt blant våre kunder, og nå kan vi endelig ønske velkommen til en hyggelig og unik handleopplevelse hos Søstrene Grene på CC Vest.

– Dette har vært savnet av våre kunder, både liten og stor, så dette er stas, sier markedssjef på CC Vest Heidi J. Larsen.

Her finner du et bredt utvalg av interiør, småmøbler, kjøkkenutstyr, delikatesser, håndverk og DIY-artikler, nyheter for barnerommet og mye mer.

Søstrene Grene finner du på nedre plan. (Cubus sine tidligere lokaler.)

 

Bellas Hus 

Et annet interiørkonsept som har flyttet inn på sentret er Bellas Hus. Hos Bella finner du sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear med et stilrent uttrykk som appellerer til den skandinaviske smaken. De fører også et eksklusivt utvalg av internasjonale merkevarer som Missoni Home, Mille Notti, Yves Delorme, Jonathan Adler, House og Hacney og Materus.

Bellas Hus finner du på nedre plan. (Cubus sine tidligere lokaler.)

Bellas hus

 

Joe and The Juice 

Det internasjonale kafékonseptet Joe and The Juice er på plass på CC Vest. Her serveres det ferskpresset juice, kaffe og sandwich i et tempofylt og moderne miljø. Med fokus på sunnhet og en hyggelig lounge-atmosfære har vi fått et nytt sted som passer perfekt for en pust i bakken.

jj