Briskeby Gods

En drøm som endelig blir virkelig

DEL PÅ FACEBOOK

I en tid der minimalisme har vært den dominerende trenden, har kundene strømmet til den eklektiske konseptbutikken Briskeby Gods. Nå åpner de sin fjerde butikk på CC Vest. 

Briskeby-tilbud

Cecilie Vanem har drevet butikken Briskeby Gods på Frogner sammen med Elisabeth Grindheim siden 2011. I 2016 åpnet de butikken på Vinderen, nettbutikken åpnet i 2017. Konseptet har alltid vært det samme, nemlig at kundene skal få en opplevelse helt utenom det vanlige.

Briskeby_2
– Det er som å komme til Sør-Europa. Vi har varer fra blant annet Frankrike, Italia, Spania, Belgia, Nederland og England, sier Cecilie. Det reflekteres i butikkene. Vi blir ofte omtalt som maksimalismens mekka. Den nye butikken på CC Vest blir virkelig fin.

På Briskeby Gods skal du bruke god tid, utdyper Cecilie videre. Tydelig stolt og naturlig nok entusiastisk over nyåpningen.

– Her er det eksepsjonelt god service, og du skal kose deg når du rusler rundt og kikker på varene. Vi selger klær, møbler, sko, og tilbehør i tillegg til gaver og interiør. Butikken bugner over av vakre ting. Blikkfanget i den nye forretningen er en ekte utstoppet påfugl som også er til salgs.

Påfuglen karakteriserer kanskje det Briskeby Gods står for. En god porsjon stolthet og glamour pakket inn i vakre, fargerike og elegante fjær.

– Sofistikert tidløs eleganse med en tvist, kaller Cecilie den eklektiske stilen i butikkene. Vi har blitt veldig gode på lamper og har nydelige lamper av alle slag; bordlamper, taklamper, og vegglamper. Vi selger høy kvalitet til en god pris, påpeker hun.

Briskeby_3
– De som kommer til oss er glade, levende mennesker som har lyst på noe helt spesielt, men vi selger også klassiske og tidløse ting, presiserer Cecilie.

– Vi er ikke så opptatt av det spesifikke motebildet, men har vår egen stil. Du kan kjøpe en Diane Von Furstenberg kjole til fest, og et jobbantrekk fra Max Mara her. Briskeby Gods er faktisk Norges største kunde hos Max Mara i Italia.

Cecilie er opptatt av at butikken er unik i sitt slag.

– Vi skiller oss ut, og reiser mye for å finne de merkene vi fører, og ønsker å være eksklusive uten å være overpriset. I år har vi også inngått et samarbeid med den Italienske skjorteprodusenten Bagutta i Firenze. Vi har designet våre egne dameskjorter som blir å finne i alle de fire forretninger.

Briskeby_5
Med åpningen av butikken på CC Vest har Cecilie og Elisabeth fått oppfylt en drøm de har hatt lenge.

– Her treffer vi senterets kundegruppe veldig godt. Det har vært et mål vi endelig har nådd.

Men de driftige damene har ikke tenkt å hvile på laurbærene.

– Så lenge vi driver godt og har det gøy, skal vi skynde oss langsomt inn i fremtiden, sier Cecilie.

Briskeby Gods befinner seg i underetasjen, vis-à-vis Carlings.

Briskeby_butikk_02 Briskeby_butikk_023 Briskeby_butikk_04