Elektrisk nyhet fra Škoda

DEL PÅ FACEBOOK

En elektrisk familiebil

ŠKODA ENYAQ iV er Škodas første elektriske SUV. Bare noen av høydepunktene til kjøretøyet er at bilen har stilige detaljer, en romslig kupé, kvalitetsmaterialer og det nyeste innen teknologi.  ŠKODA ENYAQ iV har avanserte nettbaserte løsninger, moderne førerassistentsystemer og med en enestående komfort gjør dette bilen perfekt både i bytrafikk og på lange strekninger.

 ENYAQ iV har en pris fra 358.040,-

Smarte løsninger

ENYAQ iV har en rekkevidde på inntil 510km (WLTP), bagasjerom som rommer hele 585 liter, 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange andre smarte løsninger.

Elegant og robust

SUV-modellene fra ŠKODA har et elegant og robust utseende. ENYAQ iV er intet unntak. Designen er kjent, men likevel innovativ. De elegante utvendige proporsjonene antyder at det er nok av plass på innsiden.

Du kan lese mer som ŠKODAS elektriske nyhet her.

Møller Bil Oslo Vest ŠKODA

Trenger du rådgivning rundt ditt bilkjøp? Ta gjerne kontakt med Møller Bil Oslo Vest ŠKODA. De holder til på CC Vest med egen inngang på baksiden av senteres hovedinngang. Her får du god rådgivning fra kompetente selgere med mange års erfaring. Bedriften setter god kundeservice høyt og strekker seg gledelig langt for at du som kunde skal bli fornøyd. I tillegg til salg av bil utfører Møller Bil Oslo Vest ŠKODA en rekke tjenester innen service og reparasjon.

Møller Bil Oslo Vest ŠKODA tilbyr også gode avtaler for leasing av bil, forsikring og finansiering fra ŠKODA Financial Services.

Velkommen!