Mote

Disse fem godbitene redder høstgarderoben din!

DEL PÅ FACEBOOK

Høsten er ofte tiden da de fleste er på jakt etter noe nytt til garderoben sin. Her er godbitene CC Vests influencer Gine Margrethe, har troen på akkurat nå.

 

1. Digg genser

Gine_5godbiter_genser
En deilig, myk genser er et must for høstgarderoben. En fin genser fungerer til det meste, og kan styles opp og ned med forskjellig tilbehør. Strikkegensere fikk for alvor sitt store mote-gjennombrudd da Ganni, blant andre, laget deilige, fluffy gensere i lekre farger. Akkurat nå finnes det fine høstgensere i alle butikker, her finnes noe for enhver smak.

Genser fra Mika,Hedda, kr 899.

 

2. Nye joggesko (i en knallfarge)

Gine_5godbiter_sko
Lite er vel diggere enn et par nye joggesko på høsten. Rødt er fortsatt en stor trendfarge, og med et par signalrøde joggesko kan du enkelt sette litt farge på hverdagen. Rødt er dessuten utrolig fint til denim, og joggesko fungerer like godt til bukser som til skjørt og kjoler.

Joggesko fra Roots, Grændsens Skotøimagazin, kr 499.

 

3. Ny neglelakk

Gine_5godbiter_neglelakk
Det er ikke mye som skal til for å få velstelte negler. Fil dem i ønsket form, smør hendene ofte med en næringsrik håndkrem, og velg neglelakkfarge etter humør og sesong. Er det én farge som aldri går av mote og alltid oser av glamour, så er det knallrødt. Velg den tonen som ser best ut til din hudfarge, og ikke glem over- og underlakk for det beste og mest holdbare resultatet.

Neglelakk fra Dior, Fredrik & Louisa i fargen Pandore nr. 754, kr 250.

 

4. Små smykker, gjerne lag på lag

Gine_5godbiter_smykke
Små, lekre smykker i rosegull eller gull er nydelig til gyllen hud. Det fineste er å velge kjeder som har ulik lengde slik at de ligger fint dandert etter hverandre på halsen. Smykker med bokstaver er også superaktuelt om dagen, og finnes i mange forskjellige varianter. Her kan man for eksempel velge hele familiens initialer, eller kun ha sin egen forbokstav.

Love Letters-smykker fra David-Andersen, kr 2490.

 

5. En veske som rommer hele livet ditt (og litt til)

Gine_5godbiter_veske
Hva med å investere i en ny, stor veske som rommer alt du måtte ha bruk for (og ikke bruk for) i løpt av en dag. Uansett er en stor veske som rommer en PC en smart investering til jobb, og en fordel er at den fint også kan brukes til mye annet. Velg en frisk farge som kan sette fart på antrekket. Når det gjelder tilbehør er rødtoner fortsatt supertrendy denne høsten.

Veske fra Mulberry, For Women, kr 14700.