NYTT PÅ CC

Disse butikkene har flyttet

DEL PÅ FACEBOOK

I løpet av sommeren har noen av butikkene på CC Vest flyttet. Her finner du dem nå. 

Du har kanskje lagt merke til at vi har gjort noen forandringer inne på senteret. Fellesarealene har fått seg et løft med maling og nye benker og Informasjonen har flyttet. Informasjonen finner du nå mellom G-Sport og McDonalds. I tillegg har flere butikker flyttet og fått ny drakt.

 

Gullsmed og Urmaker Heyerdal 

Mange kunder har fortvilt når de ikke har funnet Gullsmed og Urmaker Heyerdahl, men vi kan forsikre om at Heyerdal lever i beste velgående. Butikken har flyttet til et nytt og større lokale på senteret, og har i tillegg fått nytt, moderne design og interiør.

Nye Heyerdal finner du i Kremmerhuset sine tidligere lokaler, på nedre plan.

Heyerdagl

 

Ariadne Garn 

Ariadne Garn, som før lå under rullebandet på nedre plan, har nå flyttet inn mellom Søstrene Grene og Bellas Hus. Garnbutikken har fått større plass og varene kommer bedre frem.

– Butikken har fått seg et kjempeløft, og vi er veldig fornøyde. Tilbakemeldingen fra kundene har vært enstemmig positive, og jeg vil påstå at vi har fått Norges fineste garnbutikk, sier markedssjef Heidi J. Larsen.

ariadne garn

 

Scirocco Hair 

Frisørsalongen Scirocco Hair har blitt ny! Salongen, som har ligget på CC Vest helt siden start, er totalrenovert. Lokalene har fått et skikkelig løft, men selv om salongen fremstår som ny, får du selvfølgelig den samme gode servicen og klippen av frisørene du kjenner.

scirocco