Anbefalinger fra Norli CC Vest

Disse bøkene burde du lese i sommer

DEL PÅ FACEBOOK

Å lese bøker er mental stimulerende, bøker hjelper deg med å forebygge stress, du øker kunnskap, holder deg fokusert og forbedrer både hukommelse og humøret.

Norli på CC Vest har derfor kommet med 5 tips til bøker som du kan nyte i sommer.

Dronningen av Tove Taalesen

349,-

Om boken

Om boken Kongelige fra hele Europa, samfunnstopper, regjeringen, eliten og kjendiser ankommer Slottet. Dronningen skal presentere en historisk kunngjøring. NRK, TV2, CNN, BBC og kjendispressener der. Plutselig kollapser den nøyeplanlagte kvelden i et spektakulært kaos. En halsbrekkende jakt på liv og død gjennom slottets verden starter. Noen fra innsiden er desperate etter å gi dronningen og monarkiet et dødsstøt. Denne intenst spennende krimromanen tar deg med inn i en lukket verden og lar deg oppleve et slott fra innsiden.

 

Becks siste sommer av Benedict Wells

399,-

Om boken

En skikkelig feelgood-sommerbok om den mislykka musikklæreren Beck, som blir selvutnevnt manager for et ungt musikkgeni. Sammen reiser de på roadtrip fra München til Istanbul. En bok om tapte drømmer og nye sjanser, breddfull av musikkreferanser. For de som liker Nick Hornby  og Lars Saabye Christensen.

 

Dette er Gomorra av Tom Chatfield

379,-

Om boken

Mens du venter på ny bok fra forfatteren bak Jeg er pilegrim, hvorfor ikke teste denne internasjonale bestselgeren? Hackeren Azi Bello er ikke heltetypen, likevel tror en mystisk spionasjeenhet at han har ferdighetene til å spolere et forventet dataangrep fra IS. Lettlest pageturner om det mørke nettet, en eksklusiv online markedsplass, der alt er til salgs; våpen, narkotika, identitet, liv og død.

 

Showtime av Henrik H. Langeland

399,-

Om boken

Bok tre om Christian von der Hall er like underholdende som de to forrige bøkene. Denne gangen er det blant annet influensere, eventfiksere, grûndere og partyfiksere som får gjennomgå. Og finner Christian Den Store Kjærligheten denne gangen?

 

Årene av Annie Ernaux   

379,-

Om boken

En av Frankrikes aller største forfattere har nå fått sitt internasjonale gjennombrudd med boken Årene. Boken er en selvbiografisk tekst om en kvinnes liv i Frankrike i årene 1941 til 2006. Den kretser rundt temaer som klassekamp, kjønnskamp, studentopprør og forbrukskultur. Årene har fått strålende kritikker, noen kaller den en av de viktigste verkene i fransk litteratur, andre mener Ernaux ”… gjør minnene sine til et kollektivt minne for en hel generasjon”.