CCVestsiders

Dette er jentenes drømmedate

DEL PÅ FACEBOOK

Slik feirer CCVestsiders Valentines Day

Mandag 14. februar er det Valentines Day, og jentene fra CCVestsiders gleder seg til å både gi og få ekstra oppmerksomhet fra sin kjære. Kanskje du blir inspirert til hva du kan gjøre for noen du er ekstra glad i?

Mette Lise – stearinlys og søt musikk

Mette Lise i årets Valentinesantrekk – Bluse fra 4Woman (2400,-), skjørt fra H&M (199,-) og hårbøyle fra Beths Beauty (699,-).

 Hva ønsker du deg til Valentines Day

– Jeg ønsker å bli gjort litt stas på av kjæresten min. Det trenger ikke nødvendigvis å være en gave, men initiativ til å gjøre noe hyggelig sammen, og gjerne en fin bukett med blomster. Favorittparfymen YSL Libre står alltid høyt på ønskelisten, og det er noe som alltid kommer godt med!

Hvordan ser en perfekt date ut for deg?

– En perfekt date for meg er å gjøre noe hyggelig sammen. Enten ute på restaurant eller at man har en hyggelig middag samme hjemme, hvor vi lager maten sammen. Leiligheten kan da pyntes litt ekstra med stearinlys og litt søt musikk. Det syntes jeg er koselig!

Har du planer for Valentines Day, og hva skal du?

– Valentines Day i år er på en mandag, så jeg og kjæresten min har tenkt å lage en god middag hjemme og bare være oss to. Jeg tenker at jeg skal pynte meg litt ekstra, så blir det ekstra stas.

Hva gir du til Valentines Day?

– Til Valentines Day skal jeg skrive et hyggelig kort til kjæresten min og fortelle hva jeg liker og setter pris på med han. Jeg skal også kjøpe favorittparfymen hans hos Fredrik og Louisa på CC Vest og pakke den fint inn.

 

Maria – blomster gjør meg lykkelig

Maria i årets Valentinesantrekk – Hele antrekket finner du hos Zant på CC Vest. Genser fra Zimmermann (5700,-) og shorts (5200,-) fra Zimmerann.

 Hva ønsker du deg til Valentines Day?

– Åh, det er så mye, men et par solbriller jeg kan bruke fremover nå mot våren, hadde ikke vært feil. Sikler på er par fra Bottega Veneta. Og blomster, det gjør meg lykkelig!

 Hvordan ser en perfekt date ut for deg?

–  Jeg elsker virkelig å pynte meg og dra ut å spise, og setter pris på en god vin!

Har du planer for Valentines Day, og hva skal du?

– Jeg har ikke noen store planer i år. Jeg og kjæresten reiser faktisk til Mauritius 15. februar, så Valentins Day blir nok rolig for vår del. En koselig middag hjemme mellom pakkingen.

Hva gir du til Valentines Day?

– Jeg har ikke bestemt meg helt ennå, men tror jeg lander på et par freshe Hoka løpesko til herre fra Antonsport.

 

Madeleine – det enkele er ofte det beste

Madeleine i årets Valentinesantrekk – Rosa genser fra Tatler (1700,-).

Hva ønsker du deg til Valentines Day?
– Jeg ønsker meg en god middag sammen med samboeren min, og at babyen vår sover. Det er luksus for meg om dagen.

Hvordan ser en perfekt date ut for deg?
– Det må være hjemme faktisk. Med noe digg take-away, hvor Niwa Sushi på CC Vest er en sikker favoritt! Jeg er ikke superglad i å dra på restaurant når alle skal, da gjør jeg det heller med glede en annen dag.

Har du planer for Valentines Day, og hva skal du?
– Ingen planer, men håper på å få litt ekstra kvalitetstid med kjæresten min. Har ikke blitt altfor mye av det etter at vi fikk barn.

Hva gir du til Valentines Day?
– I fjor ga jeg en hjerteformet boks med masse rosa godteri oppi. Men jeg tror faktisk at min kjæreste blir mest glad for en plate sjokolade, så det får bli noe sånt i år. Det enkle er ofte det beste her hjemme.