Trendy høst

Derfor skal du bruke blazer i høst

DEL PÅ FACEBOOK

Denne sesongen har blazeren blitt ett av de viktigste trendplaggene, og også ett av de mest anvendelige. En blazer kan brukes til det meste, er superfin til fest men også perfekt til jobb og fritid. 

Kordfløyel er det nyeste tilskuddet til garderoben denne høsten, og blazere i bredstripet kordfløyel finnes i det fleste kjedebutikkene for tiden. Ruter i alle farger har kommet for å bli, og er fortsatt supertrendy. Den klassiske svarte blazeren forsvinner heller aldri ut av motebildet, og kan styles både trendy og klassisk. Den etterhvert så klassiske blazeren kan faktisk redde de fleste antrekk.

Du kan også bruke en blazer uansett hvilken trend som råder. Den tidløse jakken kan styles på klassisk vis med dressbukser, eller mer avslappa med vide bukser og et belte i livet. Er du ekstra trendy kan du velge et tidsriktig sett i ruter og style med joggesko. Jakken kan dessuten knyttes rundt livet hvis du blir varm. Bruk omslagskjolen fra i sommer over et par jeans og bruk blazeren over skuldrene – en perfekt gjenbruk av sommerens trend og en kul måte å style et hverdagsantrekk på.

 

Blazeren passer til alt, og er derfor det perfekte plagget å ha i klesskapet og over skuldrene i høst.

Se hvordan vår influencer Gine Margrethe styler blazer-trenden:

 

Nyhetsbrev_konvertering_Konkurranse_NY3

 

Jakke fra Baum und Pferdgarten, Tatler, 3 600 kr

Jakke fra Baum und Pferdgarten, Tatler, 3 600 kr

 

Blazer fra Marc O’Polo, 3 099 kr.

Blazer fra Marc O’Polo, 3 099 kr.

 

Blazer fra Lexington, 3 995 kr.

Blazer fra Lexington, 3 995 kr.

 

Blazer fra Malene Birger, Ambiente, 4 699 kr

Blazer fra Malene Birger, Ambiente, 4 699 kr