Høstfavoritter

CCVestsiders sine høstfavoritter

DEL PÅ FACEBOOK

Vi har alle kjent at høstluften har begynt å etablere seg i byen. I denne artikkelen deler jentene fra Instagramprofilen CCVestsiders sine høstfavoritter fra CC Vest og planer for høstferien.

Martines høstfavoritter

Martine elsker at hun kan være inne uten dårlig samvittighet, en oversized-look og sko som «røffer» opp et klassisk antrekk.

Hvit genser i strikk fra 4 Women, blå ulljakke og hatt fra Ambiente, røffe sko som løfter antrekket fra Ambiente.

Hva er det beste med høsten?
Når sommeren går mot slutten gleder jeg meg alltid til å ta frem strikkegenseren igjen. Men det beste med høsten må nok være å kunne slappe av inne med god samvittighet. Jeg får en helt egen ro enn om sommeren da jeg føler at jeg må ut og nyte det varme været.

 

Planer for årets høstferie?
I høstferien skal jeg til København. Jeg skal blant annet besøke bestevenninnen min som bor der. Jeg gleder meg!

 

Hva er ditt go-to antrekk om høsten?
– Oversized bukse og blazer, og en kul topp. Et slikt antrekk kan jeg style opp og ned, avhengig av begivenheten.

 

Synnes høstfavoritter

Synne elsker fargene høsten byr på, og tar mer enn gjerne opp dette i høstens antrekk. Hun ser frem til høstferie og storbytur.

Sort genser fra Zant, grønn genser i deilig strikk fra Anouska og høyhalset genser med glidelås i nydelig sandfarge fra Me & My Cousin.

 

Hva er det beste med høsten?

– Det beste med høsten er helt klart alle fargene, deilige strikkegensere og lange kåper. Høstmoten er faktisk min favoritt!

Planer for årets høstferie?
– I år planlegger jeg å ta en liten storbyferie med noen venninner. Jeg har ikke reist siden før pandemien startet, men nå er jeg fullvaksinert og klar for å dra på tur igjen!

Hva er ditt go-to høstantrekk?
– Fine baseplagg er nøkkelen til det perfekte antrekket. Selv foretrekker jeg vide bukser, en strikkegenser og en trenchcoat eller lang kåpe. Jeg digger at jeg kan gå komfortabelt kledd og samtidig se «stylish» ut. Der er høsten god!

 

Emilies høstfavoritter


Emilie bevarer gjerne sommergløden litt til ved hjelp av produkter fra Fredrik & Louisa, og kommer i høststemning med levende lys og oversized kåper.

Cardigan og oversized trenchcoat fra H&M. Selvbruningsprodukter som bevarer sommergløden litt til finner du hos Fredrik & Louisa.

 

Hva er det beste med høsten?
Det beste med høsten må være kosekvelder med venninner med masse stearinlys, ost og kjeks, og gjerne litt rødvin.

 

Planer for årets høstferie?
– Jeg har bestilt en tidlig høstferie i år. Reiser til varmere strøk sammen med kjæresten min i slutten av september. Ser frem til late dager, god mat og masse sol!

 

Hva er ditt go-to høstantrekk?
– I en oversized kåpe, jeans, høyhalset strikkegenser og en kul veske føler jeg meg både fresh og høstklar.

 

Madeleines høstfavoritter

Madeleine gleder seg å bli mamma. Hun bruker høsten til å gjøre nødvendige forberedelser i hjemmet. Derfor har hun tatt storhandelen hos Sunkost, hvor hun har gått til innkjøpt av vaskeprodukter uten unødvendige kjemikalier og tilsetningsstoffer fra merket «C».

 Fargerik strikkegenser fra Olivias Verden, Vest fra Ambiente og vaskeprodukter fra Sunkost.

 

Hva er det beste med høsten?
Høsten er min favorittårstid, og spesielt i år. Desto mer høsten nærmer, desto nærmere er jeg til å treffe babyen i magen. Jeg gleder meg skikkelig til å trille rundt i byen blant alle de fine høstfargene.

 

Planer for årets høstferie?
Ingen planer, kanskje jeg har født?! Satser på rolige kvelder hjemme, med korte gåturer i byen og ikke minst gjøre ferdig de siste forberedelsene til babyen kommer.

 

Hva er ditt go-to høstantrekk?

Kjole, strømpebukser, en kul høstjakke eller vest og et par høye boots. Jeg elsker virkelig å bruke boots og synes det gjør så mye med et antrekk.

 

Selines høstfavoritter

Seline har flyttet inn i høstbootsene, forlenger sommeren med høstferie i varmere strøk og digger kombinasjonen av ulike tekstiler og snitt.


Boost fra Me and My Cousin, Skjørt og brun genser fra Talter. 

Hva er det beste med høsten?
Det beste med høsten er at jeg kan variere tekstiler i plaggene mine og at jeg kan kle meg i flere lag. Jeg er skikkelig fan av ull som holder meg varm og elsker spesielt ullskjørt, som jeg kan kombinere med en enkel overdel eller en god strikk. Hvis jeg skal gå for noe litt røffere så digger jeg å kombinere en lekker kåpe over en kul t-skjorte med et par bukser.

 

Planer for årets høstferie?
I høstferien skal jeg til varmere strøk og det gleder jeg med veldig til.

 

Hva er ditt go-to høstantrekk?

Det er fire ting jeg må ha i høstgarderoben min; en romslig dressbukse, en trenchcoat, en kul t-skjorte og en par høye boots.