Vant gjev bransjepris

CC Vest kåret til Årets kjøpesenter!

DEL PÅ FACEBOOK

CC Vest ble kåret til Årets kjøpesenter da kjøpesenterbransjen utropte sine vinnere under Kjøpesenterkonferansen 8. september.

CC Vest var nominert i kategorien med Oasen storsenter i Haugesund og Lagunen i Bergen, men stakk altså av med den gjeve prisen.

Årets nominerte var valgt ut av en lang rekke påmeldte kjøpesentre i Norge, og ble vurdert av en fagjury i Nordic Counsil of Shopping Centers (NCSC).

– Å bli anerkjent på denne måten, og ansett som et forbilde for resten av bransjen, er gjevt. Vi er både stolte og ydmyke, vel vitende om hvor mange flinke kjøpesenteraktører som operer på tvers av Norge, sier senterleder i CC Vest, Celine Waldjac.

 – Nytenkning og vilje til eksperimentering

Prisen “Årets kjøpesenter” gis til det senteret som anses å ha oppnådd noe ekstraordinært, basert på sine forutsetninger og sitt marked, i løpet av det siste året og kan sees på som et forbilde for hele bransjen.

I begrunnelsen fra juryen nevnes blant annet CC Vests grafiske profil, helhetlige interiør og gode butikkmiks.

 “Senteret er nylig oppgradert med et tydelig søkelys på varig design, som kommer fram gjennom farger og materialer. Gjengående interiørelementer og sesongbaserte utstillinger skaper en rød tråd i fellesarealer og inngangspartier, og understreker senterets identitet.

Markedsføringen er tydelig med aktiv bruk av senteret som kommunikasjonskanal. Kunnskapen om kundene vises tydelig i kampanjene. Det er nytenkning og vilje til eksperimentering i virkemidler og kanaler. Butikkmiksen er godt tilpasset nedslagsfeltet og det er gjennomført en bevisst utskiftning av butikker de siste årene”, mente juryen.

Juryen vektla også CC Vest sitt fokus på bærekraft.

 “Senteret har et sterkt forhold til bærekraft. Etikk, klima og sosialt engasjement står sentralt. Energibruk, utsorteringsgrad og bidrag til lokalsamfunnet er tydelig prioritert.

Senterets bannere blir gjenbrukt til nye handlenett. Et nært samarbeid med Oslo Produksjon og Tjenester gir butikkene hjelp til sortering og transport av avfall”, skrev juryen.

Som vinner av prisen blir CC Vest Norges representant i den nordiske finalen i slutten av oktober.