Bli skoleklar med Maria fra CCVestsiders

DEL PÅ FACEBOOK

Maria G fra CCVestsiders begynner en ny tilværelse som student fra høsten. Nå gjør hun seg klar til skolestart og deler sine beste tips. Alt til skolestart finner du på CC Vest.

– Jeg har hatt en rolig og veldig deilig sommer i Norge fylt med koselige hytteturer, festivaler og sene kvelder. Men nå er jeg klar til å komme meg tilbake til skolebenken.

Til høsten begynner Maria på sin bachelorgrad i eiendomsmegling, jus og økonomi på BI, og ser frem til en strukturert hverdag, nye mennesker og ny lærdom. Nå har hun vært en tur innom CC Vest for å gjøre seg klar til skolestart. Se hennes beste tips her.

Hos Julie Josephine finner du tidløse plass med et minimalistisk design, høy kvalitet og flotte silhuetter. Skjorten til Maria er i modellen Julie Shirt Light Blue Stripe og koster kr. 2400,-. Buksen er i modellen Jeanerica Fuji Pants til kr. 2300,-. I tillegg har hun funnet en søt PC-veske fra Beth’s Beauty til kr. 649,-

 

Trenger du notatbøker, ringpermer og planleggere, finner du gode tilbud på utvalgte produkter til skolestart hos Norli til 40 % avslag.

 

Er du på utkikk etter en ny veske til høsten, finner du et godt utvalg hos Me & My Cousin i forskjellige farger og størrelser. Maria har gått for en veske fra Cala Jade i modellen Misu Kombu Green til kr. 6500,-

 

I år har Eplehuset sin største studentkampanje noensinne. I tillegg til 10 % rabatt på MacBook Air og MacBook Pro, får du også 5 % rabatt på iPhone SE, iPhone 11 og Apple Watch SE, samt 10 % på tilbehør.

Kampanjerabattene er tilgjengelig for studenter, de som nettopp har kommet inn på studiene og lærere. Kampanje med studentrabatt gjelder fra 18. juli tom. 30. september. Utenom kampanjeperioden får studenter og lærere alltid 5 % rabatt på iPad, Mac og skjermbytte.