Lille CC Vest

Aya Yoga – nye kurs etter påsken

DEL PÅ FACEBOOK

Prøv introkurs i Vinyasa eller Yoga for menn. Her er Aya Yoga sitt nye kurstilbud. 

INTROKURS I VINYASA

Prøver du yoga for først gang, eller ønsker du bare å komme dypere inn i praksisen din? Da er kanskje introkurset i Vinyasa noe for deg.

Bli med Maja Grythe på kurset «Intro Vinyasa». Her lærer du alt du trenger om de mest brukte stillingene, og ikke minst hvor viktig pusten er. Kurset går på torsdager, og har oppstart 21. april.

YOGA FOR MENN

Er du mann og føler deg litt som en fisk på land i vanlige yogaklasser? Da har vi den perfekte løsningen for deg: «Broga – Yoga for menn», er klasser tilpasset herrer som ønsker å praktisere med likesinnede. Kurset går på tirsdager, og har oppstart 19. april.

SENIORYOGAEr du 60+ og lurer på hva yoga kan gjøre for deg og kroppen din? Bli med på senioryoga mandager, onsdager og torsdager. Oppstart 25. april.

GRAVIDYOGA

Vordende mødre i alle trimestre – bli med på deilige og dynamiske yogaklasser spesialtilpasset deg som bærer barn i magen. Det er osteopat og yogalærer Silje Bernhoft Osa som holder gravidkurs hos oss. Kurset går på torsdager, og har oppstart 21.april.

BARSELYOGA

Tirsdager fortsetter vi med barselyoga for deg og babyen din, og her er det full aksept for bleieskift, barnegråt og amming. Det er osteopat og yogalærer Silje Bernhoft Osa som holder barselyoga-kurset. Tirsdager, oppstart 19. april