Julekalendere til store og små

Årets julekalendere

DEL PÅ FACEBOOK

I denne artikkelen finner du en oversikt over et knippe julekalendere som du får kjøpt på CC Vest.

Julekalender fra Gusto

Hos Gusto finner du et stort utvalg av årets julekalendere. Dette er noen av dem.

Årets julekalender fra Summerbird er fylt med deres ikoniske sommerfuglsjokolader, unike sjokoladebarer og andre populære julevarianter. Hver skuff inneholder to sjokoladebiter, slik at den enkelt kan deles med en du er glad i.

Julekalenderen koster kr 699,-.

Julekalenderen er fylt med Summerbirds unike sjokoladebarer og raffinerte fylte sjokolader. Julekalenderen finnes i to størrelser.

Stor julekalender fra Summerbird, kr 499,-.

Liten julekalender fra Summerbird, kr 349,-.

Årets barnejulekalender med julemotiv fra Summerbird inneholder åtte barnevennlige julevarianter i form av sjokoladebarer, marsipan og Summerbird sine raffinerte fylte sjokolader. Sjokoladekalenderen koster kr 299,-.

 

Julekalender fra The Body Shop

Disse julekalenderne fra The Body Shop inneholder en rekke fantastiske velværeprodukter.

Den lilla kalenderen, Original, koster kr 998,- og inneholder produkter til en verdi av kr 1356,-.

Den røde julekalenderen, Big, koster kr 1498,- og inneholder produkter til en verdi av kr 1934,-.

Den grønne kalenderen, Ultimate, koster kr 1998,- og inneholder produkter til en verdi av kr 3254,-.

 

Jule kalender fra Sprell

Sprellbutikken er den eneste butikken som selger Andreas Wahl sin fantastiske julekalender spekket med 24 lærerike og morsomme eksperimenter. Vitenkalenderen fra Vitenwahl ligger an til score 10/10 i nettavisen sin store test av 67 julekalendere.
Via Andreas sin topphemmelige YouTube kanal gjør du eksperimentene sammen med han hver dag fra 1 desember frem til julaften. Andreas lover en gøy, annerledes og lærerik julekalender. Kalenderen passer for de større barna fra 6-7 år.

Julekalenderen koster kr 1299,-

 

Julekalendere fra Fredrik & Louisa

  1. Lancôme

Lancôme adventskalender er fylt med 24 lekre skjønnhetsoverraskelser. Skjem bort deg selv eller en person du er glad i med denne luksuriøse adventskalenderen, og gjør hver dag i desember til en spennende dag. Adventskalenderen inneholder de mest populære makeup- og hudpleieproduktene fra Lancôme.

Julekalenderen koster kr 1899,-.

 

  1. Clinique

Hver dag i desember kan du åpne en dør i Cliniques 24 Days Of Advent Calendar. Adventskalenderen er fylt med 24 overraskelser som får orden på både hudpleien og sminken. Julekalenderen koster kr 1295,-.

 

  1. Biotherm

Julekalenderen består av 24 herlige hudpleieprodukter til kvinner, med flere av Biotherms klassikere fra bl.a. hudpleieseriene Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton. Kalenderen koster kr 750,-.

 

Julekalender fra 4Women og 4Men

Hos 4Women og 4Men finner du julekalenderen fra Happy Socks, hvor det skjuler seg 24 herlige sokker. En morsom nedtelling til julaften, hvor en ny dag betyr et par til med sokker! Julekalenderen koster kr 2000,-.

 

Julekalender fra Lakrids by Bülow

Forestill deg 24 dager med unike smaksopplevelser som du kan dele med en du er glad i. Det er det vi kaller juleglede. Til 10-årsjubileet har de blandet de største favorittene med helt nye smaker! Gjør desember helt spesiell med de nye smakene, som serveres i en helt gjenvinnbar eske. Julekalenderen er perfekt til 2 personer, ettersom hver luke inneholder 2 stk lakris. Julekalenderen koster kr 495,-.

 

Julekalendere fra Backe i Grensen

Gjør ventetiden litt søtere for deg selv eller dine nærmeste med sjokoladekalenderen til Heilemann Confiserie. Bak 24 dører venter ulike dekorerte julefigurer laget av premium Belgisk melkesjokolade.

Adventskalender som inneholder 12 Days som inneholder en gullforgylt veketrimmer og tolv 25t duftlys i “Japonica” serien fra Voluspa. Kalenderen koster kr 1745,-.

 

Julekalender fra Olivenlunden

 

Noe godt hver dag i adventstiden? Olivenlundens populære adventskalender kommer i år i helt ny drakt. Et serveringsbrett laget i tre med 24 små firkantede esker fylt av gode smaksopplevelser fra Middelhavet. Kalenderen inneholder et utvalg av deres beste produkter, blant annet smaksatte olivenoljer, balsamicoeddiker, salte delikatesser og søte spesialiteter fra egen kjeksfabrikk og konditori i Provence. Ekte smaksopplevelser! Julekalenderen koster kr 599,-.

 

Julekalender fra Jernia

Klassisk adventskalender med 24 juteposer med motiver av julenisser og reinsdyr hvor du kan fylle hver pose med en hyggelig overraskelse. Julekalenderen koster kr 499,- og kan brukes år etter år.

Tell ned til jul med denne fantastisk flotte julekalenderen fra Cemo Gourmet og Bjørg Thorhallsdottir. Søte overraskelser hver dag, sammen med dagens sitat. Julekalenderen koster kr 299,-.

 

Julekalendere fra L’Occitane

En gjenbrukbar julekalender! L’Occitane har tatt et steg videre i den bærekraftige tilnærmingen og tilbyr i år en gjenbrukbar julekalender, laget med resirkulert bomull. Det er den mest eksklusive julekalenderen L’Occitane tilbyr og er pakket for hånd av de ansatte i L’Occitane-butikkene. Kalenderen er fylt med reisestørrelser av bestselgere for kropp, ansikt og hår. Kalenderen er et bedre valg for deg og naturen, da den kan gjenbrukes år etter år.

Julekalenderen koster kr 1499,- (verdi kr 2226,-).

Den tidløse klassiske julekalenderen til L’Occitane inneholder små skatter med bestselgere, laget med ingredienser som er ivaretatt av de kjære produsentene til L’Occitane. Her finner du ikoniske produkter til kropp, hår og ansikt som passer til alle. Kalenderen er laget av 100 % papp fra bærekraftig skogbruk. Kalenderen koster kr 649,- (verdi kr 1093,-).

Premium-kalenderen til L’Occitane er full av overraskelser med bestselgere og nyheter. Det er en nydelig gave til deg selv eller noen du er ekstra glad i. Den luksuriøse boksen er perfekt til å brukes som smykkeoppbevaring senere. Julekalenderen koster kr 1199,- (verdi kr 1662,-).

 

Julekalender fra Åpent Bakeri

Åpent Bakeri sin egenproduserte julekalender. Dette er en kalender med 24 biter håndlaget konfekt av forskjellige smaker. Kalenderen koster kr 499,-.

 

Julekalendere fra Sunkost

En kjempefin, nostalgisk julekalender som er flott å ha stående fremme. Inneholder 24 luker med 24 forskjellige smakfulle Yogi-teer. Julekalenderen koster kr 189,-.

 

Denne sjokoladekalenderen inneholder 24 luker med melkefrie sjokoladebiter. Moo Free Chocolates har laget en prisbelønnet, økologisk, glutenfri, soyafri, meierifri og vegansk adventskalender. En skikkelig godbit for både barn og voksne. Kalenderen koster kr 106,-.