Vårklar

Antrekk som trender denne våren

DEL PÅ FACEBOOK

Solen er omsider tilbake, blomstene begynner å spire, og det er endelig tid for en oppdatering av vårgarderoben. La deg inspirere av både variert fargepalett og snitt, med festlige detaljer og klassiske kombinasjoner. Vårmoten byr på trender for enhver smak, og alle plaggene finner du i våre butikker på CC Vest.

Vårlig og sporty i lyse farger fra Zant

Designerne har i år latt seg inspirere av solnedganger og soloppganger, med ulike nyanser av gult og oransje. Gult er med andre ord skikkelig kult til våren! Denne vårjakken egner seg like godt til en tur i vårsolen som til en lett jakke på vei til jobb. Kombinert med lyse og lette jeans får du en frisk, vårlig og sporty look.

Jeans fra Zant, Mother, kr 3600,-

Jakke fra Zant, Moncler, kr 8000,-

 

Grønt er skjønt fra Me & My Cousin

Grønt er også en av vårens store trendfarger, og denne vårjakken får virkelig skinne når den settes i et antrekk sammen med hvite og klassiske jeans. Går du for en lysere grønnfarge på vesken, får du et lekent og lekkert vårantrekk.

Jakke fra Me & My Cousin, Ganni, kr 4200,-

Jeans fra Me & My Cousin, Jeanerica, kr 2100,-

Veske fra Bagorama, Steve Madden, kr 999,-

 

Vårens denimtrend fra Me & My Cousin

90-tallets denimtrender er tilbake for fullt, og nå er det spesielt denim med ekstra detaljer som gjelder. Enten du går for et helt antrekk i denim, eller om du ønsker deg en mer avslappet look, så er denne denimjakken et sikkert klesvalg i 2023. Med en røff sort veske får du et kult antrekk både til shopping med venner eller fritidsaktiviteter med familien.

Denimjakke fra Me & My Cousin, Meotine, kr 3600,-

Jeans fra Me & My Cousin, Jeanerica, kr 2100,-
Veske fra Bagorama, Steve Madden, kr 1199,-

 

Klassisk minimalisme av Fire Årstider

Minimalisme er en trend som dominerer hos designere som The Row, Khaite og Peter Do. En trenchcoat fungerer som et nøkkelplagg der den minimalistiske og klassiske stilen møtes. Med belte i livet og vide ben på buksene har du et perfekt antrekk som er tidløst og egner seg like godt til jobb som fritid.

Jeans fra Fire Årstider, Brax, kr 1700,-

Trenchcoat fra Fire Årstider, Fuchs Schmitt, kr 4400,-

Veske fra Bagorama, Lycke Oslo, kr 699,-

 

Mønstret skjørt med flott detalj fra 4WOMEN

Med vår og varmegrader er det ingen grensesprengende nyhet at blomster er på full fart inn i trendbildet, men blomstene er nå til stede som aldri før. Med bare ben, et blomstrete skjørt og en hvit, kneppet jakke er du klar for både jobb og fritid når temperaturen stiger.

Skjørt fra 4WOMEN, Custommade, kr 2400,-

Jakke fra 4WOMEN, Tagliatore, kr 6700,-

 

Dus fargepalett og iøyenfallende mønster fra Anouska

Vatterte jakker hører våren med, men i år kan den gjerne være av stoff med florette mønstre. Med denne jakken får du et delikat og anvendelig plagg som er like fin gjennom våren som til kalde sommerkvelder. Style den til et enkelt antrekk til hverdagen, eller bruk den over skuldrene på en kjole til date.

Jakke, bukse og skjerf fra Anouska, og veske fra Bagorama.

Jakke fra Anouska, Sissel Edelbo, kr 3798,-

Jeans fra Anouska, Red Button, kr 899,-

Skjerf fra Anouska, Tif Tippy, kr 698,-

Veske fra Bagorama, Steve Madden, kr 1199,-

 

Beige chic fra Tatler

Som et motsvar til blomster og sterke farger, er beige like aktuelt og trendy. Fargen kan gjøre et antrekk noe nøytralt i seg selv, derfor kan du enkelt anvende trenden ved å tilføye spennende tekstur i plagget. Denne blazeren av tweed i beige er like fin til festantrekket som til jobb. Kombiner blazeren med en veske med vevemønster for en ekstra trendy look.

Blazer fra Tatler, Anine Bing, kr 6000,-

Veske fra Bagorama, Adax, kr 2199,-

 

Kneppet bluse og maskulin krage fra Olivias Verden

Både Stella McCartney, Dries Van Noten og Miu Miu viser delikate kombinasjoner av kneppede bluser med maskuline krager på jakken. En sterk krage på jakken toner ned blusens søte uttrykk, og trenden er super for å piffe opp et ellers enkelt hverdagsantrekk.

 

Blazer fra Olivias Verden, Copenhagen Muse, kr 2699,-

Bluse fra Olivias Verden, Y.A.S, kr 599,-

Bukse fra Olivias Verden, Co’couture bukse, kr 1199,-

 

70-talls vibber fra Degrassi

Moteprofilene har lagt sin elsk på mote inspirert av 70-tallet, og den blomstrete vesten er midt i blinken for både blomstertrenden og en bohemsk stil. «The bigger the better» gjelder også for årets vesker, og med kombinasjonen av store vesker og blomstermønster så treffer du 70-talls bohemen på en blink.

Vest fra Degrassi, Fabienne Chapot, kr 2050,-

Bluse fra Degrassi, Fabienne Chapot, kr 1899,-

Bukse fra Degrassi, Fabienne Chapot, kr 1599,-

Veske fra Degrassi, Sorena, kr 1499,-

 

Matchende sett fra Briskeby Gods

Dette antrekket kler enhver, og gir en flatterende silhuett med klassisk snitt. Moteverden virker ikke å gå lei av matchende sett med det første, og i år er det den skreddersydde looken med synlig midje og rette, korte jakker som går igjen hos designere som Totême og Proenza Schouler.

Jakke fra Briskeby Gods, Busnel, kr 5499,-

Skjørt fra Briskeby Gods, Busnel, kr 3299,-

Bluse fra Briskeby Gods, Dea Kudibal, kr 2699,-

 

Hverdagsflott og klassisk med frynser fra Lexington

Frynser er en super måte å tilføre et antrekk det lille ekstra på. Designere som Jil Sander og Victoria Beckham har vist frynser i ulike kombinasjoner, og trenden er enkel å omfavne for alle. En myk og komfortabel poncho fungerer perfekt til en lun norsk vår, hvor det raskt kan skifte i temperatur.

 

Genser fra Lexington, kr 2995,-

Poncho med belte fra Lexington, kr 1995,-

Jeans fra Lexington, kr 1395,-

Veske fra Bagorama, Adax, kr 3599,-

 

Maritimt fra Julie Josephine

Maritime striper er både klassisk og gjentakende i trendbildet. Om du likevel vil ha en trendy vri på et klassisk antrekk, får du det ved å kombinere stripene med et silkeskjørt.

Genser fra Julie Josephine, kr 3700,-

Skjørt fra Julie Josephine, kr 4000,-

Veske fra Bagorama, Adax, kr 3599,-