Hos CC Vest

Alt barna trenger til skolestart

DEL PÅ FACEBOOK

Når sommerferien er over er det tid for skolestart. Nytt skoleår er alltid spennende for både store og små. Ny klasse, nye venner og kanskje en ny skole. Det er som regel en del som må kjøpes før skolestart og det kan være lurt å starte innkjøpene en liten stund i forveien. Hos CC Vest finner du alt du trenger og denne huskelisten kan kanskje gjøre innkjøpene litt enklere.

 

Skolesekk

Skolesekken markerer overgangen fra barnehage til skole. Å kjøpe sin første skolesekk oppleves ofte som en spennende opplevelse for ungene. Hos Norli CC Vest finner du er bredt utvalgt av skolesekker fra blant annet Beckmann. Beckmann er størst på skolesekker i Norge og har førsteklasses bærekomfort med god polstring, reimer og ergonomisk riktig vektfordeling. Et godt og trygt valg til små rygger.
Sekkene kommer i hele ti forskjellige design og med 16 reflekser og blinklys som enkelt kan aktiveres, slik at ungene skal synes godt på skoleveien. Sekkene fra Beckmann tilbyr matchende skoleutstyr.

Se Norli sitt utvalg av skolesekker og tilbehør her.

Pennal, penner og bokbind
Pennal med passende verktøy og penner for relevant skoletrinn burde alle skolebarn ha. Du finner pennal, skoleverktøy og penner blant annet hos Sprell, Norli og Clas Ohlsson CC Vest.

Dette burde man ha i pennalet:

  • Fargeblyanter
  • Blyant
  • Penn
  • Viskelær
  • Lim
  • Saks
  • Linjal
  • Passer

Bøker man bruker på skolen gjenbrukes ofte av flere elver. Derfor ønsker skolen at du beskytter bøkene med bokbind. Hos blant annet Norli og Staples CC Vest finner er bredt utvalg av bokbind.

 

Drikkeflaske og matboks
Matbokser og drikkeflaske er noe alle barn trenger.  Du finner et bredt utvalg av matbokser og drikkeflasker hos CC Vest. Blant annet Sprell, Norli, Clas Ohlsson, Traktøren og Backe i Grensen har flere varianter av drikkeflasker og matbokser tilpasset både små og store.

 

Uteklær
Det er viktig at barna våre har gode uteklær som holder de varme og tørre. Derfor trenger de regntøy, eventuelt en ekstra overtrekksbukse i lett stoff, og skift som passer til sesongen og som tørker fort. Du finner mye fint og praktiske uteklær til barn blant annet hos Tante Pose, Soup Store, Polarn O. Pyret og hos Barnas Hus.

Navnelapper
Barn forveksler ofte personlige eiendeler med de andre på skolen lett unngå dette ved å merke barnets tøy og eiendeler med navnelapper.

Sko og støvler
I utgangspunktet trenger et skolebarn fem til seks typer sko: lette innesko, joggesko til utelek, gymsko, vintersko i skinn eller stoffmateriale med Sympatex eller Goretex, og et par gummistøvler med og uten fôr, avhengig av sesong.  Hos Grændsens Skotøimagazin Kidz på CC Vest finner du bredt utvalg av barnesko tilpasset sesong.

Klær til skolestart
Barn trenger ikke en helt ny garderobe til skolestart, men det er ofte hyggelig med nye klær til første skoledag. Du finner mange fine barneklær hos Tante Pose, Soup Store, Polarn O. Pyret, Cubus, H&M og hos Barnas Hus.