Alkoholfrie drinker

19 drinker uten alkohol

DEL PÅ FACEBOOK

Bli med på NoLo-trenden! Vi gir deg 19 deilige og friske sommerdrinker uten alkohol.

Det skyller en alkoholfri bølge over de store byene i verden, og NOLO-alternativer har aldri vært så trendy som nå. NOLO står for No and Low og handler om drikke med lite eller ingen alkohol. Store flyselskaper har satt de på menyen, hippe barer rundt om i verden og her hjemme melder om økt etterspørsel og Vinmonopolet bekrefter salgsøkning av alkoholfrie alternativer de senere årene. Så kast deg på NOLO-trenden og start med disse deilige sommerdrinkene uten alkohol.

Her har vi samlet 19 av våre favorittdrinker uten alkohol

Mocktail eller virgin er betegnelser for alkoholfrie cocktails og drinker. Her har vi samlet 19 av våre favoritter som passer godt til varme sommerdager.

Virgin Mojito

Her får du oppskrift på en forfriskende Virgin Mojito, en såkalt mocktail uten alkohol. Originalen er en populær drink fra Cuba, med Club Soda, rom, mynte, brunt sukker og lime.

Oppskriften finner du her

 

Mocktail med basilikum

Oppskrift på en frisk og sval sommerdrink uten alkohol. Frisk basilikum og ingefær gir drikken en spennende smak, sammen med honning, eple- og limejuice.

Oppskriften finner du her

Mocktail med jordbær og Sprite

Denne oppskriften gir en lett og frisk sommerdrink uten alkohol, med frosne jordbær, Sprite og ferskpresset lime. Serveres gjerne på en varm sommerdag, eller som velkomstdrink.

Oppskriften finner du her

Alkoholfri mango daiquiri

Denne er med mango sorbet, frisk mynte og lime. Server som en velkomstdrink eller avkjølende drikk på en varm sommerdag.

Oppskriften finner du her

Alkoholfri mojito med sorbet

Server en frisk mojito mocktail med sitronsorbet og mynte. Passer perfekt som velkomstdrink eller på en varm sommerkveld.

Oppskriften finner du her

Alkoholfri raspberry daiquiri

Hjemmelaget alkoholfri daiquiri med bringebær. Denne drinken inneholder både friske bringebær og bringebær sorbet. I tillegg inneholder den lime som gir drinken en frisk smak.

Oppskriften finner du her

Virgin appletini

Her får du oppskriften på drinken “appletini” uten alkohol, en mocktail med kanel og eple. Originalen er en martini med vodka og eplejuice. Server gjerne i avkjølte cocktailglass. Eggehvite brukes i cocktails for å gi mer fylde og skum, men dette kan sløyfes.

Oppskriften finner du her

Virgin Moscow Mule

Oppskrift på Moscow Mule uten alkohol, en mocktail med eplejuice, ingefærøl, tonic og ferskpresset limejuice. I originalen brukes russisk vodka.

Oppskriften finner du her

What the Fanta mocktail

Oppskrift på knall grønn og syrlig alkoholfri drink med nyheten fra Coca-Cola, What the Fanta.

Oppskriften finner du her

Eksotisk mocktail med kokosmelk

Mocktail er en alkoholfri cocktail. Dette er en forfriskende variant med kokos, Coca-Cola og limejuice. Server som velkomstdrink eller som en smakfull avkjøling på en varm sommerdag.

Oppskriften finner du her

Syrlig sommerpunsj med bær

Oppskrift på alkoholfri sommerdrink med iste, Sprite, appelsin og bær. Ser vakkert ut i glassbolle eller karaffel. Server den som velkomstdrink eller utendørs på en varm sommerdag.

Oppskriften finner du her

Mocktail punch med eplejuice, sitronsaft og einebær

Dette er en oppskrift på en større porsjon, og kan serveres som velkomstdrink – gjerne i avkjølte drinkglass.

Oppskriften finner du her

Mocktail med bær
Denne er laget av jordbær, tranebærjuice, sitronjuice og knust is. Perfekt til en varm sommerdag, når du skal ha gjester – eller hva med å ha den på lur til Valentine’s day?
Oppskriften finner du her

Alkoholfri Mimosa

Mimosa er en cocktail bestående av like deler champagne og appelsinjuice. Vi har laget en alkoholfri variant hvor vi bytter ut champagne med mineralvann. Server i champagneglass.

Oppskriften finner du her

Mocktail med Fanta og jordbær

Enkel, hjemmelaget, alkoholfri drink med Fanta, mangojuice og friske jordbær. Server gjerne i pene glass med isbiter og ekstra jordbær.

Oppskriften finner du her

Strawberry daiquiri

Hjemmelaget daiquiri med jordbær, en mocktail. Dette er en oppskrift på kald og syrlig alkoholfri drink, med frosne jordbær og eple- og mangojuice. Server i pene glass.

Oppskriften finner du her

Sval mocktail med blåbær og iste

Oppskrift på en kald og alkoholfri drink med friske blåbær og syrlig iste. Server gjerne som en velkomstdrink.

Oppskriften finner du her

Sval mocktail med bringebær og iste

Oppskrift på alkoholfri drink med iste med fersken, isbiter og bringebærsirup. Server gjerne som en velkomstdrink.

Oppskriften finner du her

Syrlig mocktail med appelsin

Enkel og frisk alkoholfri mocktail med appelsin.

Oppskriften finner du her