Mustad Eiendom

DEL PÅ FACEBOOK

Mustad Eiendom AS er stolt eier av kjøpesenteret CC Vest.
CC Vest er et landemerke på Lilleaker og ligger sentralt til på Mustads område.  CC Vest Stormarked AS, datterselskap av Mustad Eiendom, drifter kjøpesenteret.

Mustad Eiendom er et veldrevet og ledende eiendomsselskap med utspring fra industriselskapet O. Mustad & Søn, og har siden 1997 vært et selvstendig konsern innenfor utvikling og forvaltning av fortrinnsvis næringseiendommer. Mustad Eiendom forvalter i dag en betydelig eiendomsportefølje på begge sider av Lysakerelven, i størrelsesorden 310 000 kvadratmeter kjøpesenter og flere moderne kontoreiendommer på Lilleaker og Granfos, som omfatter hovedkontorer for bl.a. Statkraft og PGS. Vi kan utvikle ytterligere 100.000 kvadratmeter innenfor gjeldende regulering, med en hovedvekt på nye boliger. Det første boligprosjektet vil stå ferdig i 2019/2020.

Mustad Eiendom arbeider med byutvikling av sine områder tilliggende Lysaker, og har utarbeidet forslag til en helhetlig plan for en komplett bydel med boliger, butikker, kultur og spisesteder. Les mer på mustadeiendom.no

Selskapets kjennemerke er nærhet til våre kunder og leietakere. CC Vest tiltrekker seg kvalitetsbevisste shoppere fra både Oslo og Bærum, og som eier må vi til enhver tid påse at vi har en butikkmiks med det beste utvalget av mote, interiør og dagligvarer med fokus på god service og en behagelig handleopplevelse.

Spørsmål om lokaler kan rettes til eiendomssjef Thomas Robsahm i Mustad Eiendom
tr@mustadeiendom.no
Mobil 977 30 891
mustadeiendom.no 

 

MEAS 2 CC Vest