Heaven Scent

Heaven Scent er et konseptparfymeri. Vi håndplukker de beste luksus, nisje- og kultmerkene fra hele verden og fører et svært selektivt  utvalg av parfyme, hud- og kroppspleie, hårpleie, make-up og interiørduft, smykker og hår-accessoirer.

Mange av merkene er vi eneforhandlere av i Norge. Vi ønsker å gi deg en unik handleopplevelse og dele vår kunnskap med deg. Vi kjenner våre merker svært godt og har stor lidenskap for det vi gjør. Vi gir gjerne råd og tips og hjelper deg med å finne frem til produkter tilpasset dine behov, enten du skal finne «din» duft, en god hudpleierutine eller den perfekte gaven.

Buy less, choose well! Vi tror på et bevisst forbruk – hos oss får du hjelp til å kjøpe produkter som gir deg mye glede. Kjøp mindre. Kjøp kvalitet. Kjøp riktig. Da kan du unne deg luksus i hverdagen!

For oss er ekte luksus synonymt med eksepsjonelle råvarer, godt håndverk,  design og omtanke for miljøet. I tillegg gir vi deg muligheten til å velge det som ikke alle andre har. Merkene vi fører distribueres hos nøye utvalgte forhandlere og hos oss er alle varer og merker håndplukket.

 

Merker:

 

DEL PÅ FACEBOOK